Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podkładka pod mysz

Czy naprawde Wy faceci jak jestescie zmęczeni..

Polecane posty

Gość podkładka pod mysz

Czy naprawde Wy faceci jak jestescie zmęczeni....to nie macie ochoty na sex i czy moze trwac miesiacami? bo ja juz nie wiem czy wierzyc swojemu....

nie ma takiej opcji. jednorazowo, po ciezkiej pracy mozliwe.. ale puszcza o swicie tuz po odpoczynku

Gość podkładka pod mysz
Stawac staje ale sexu nie ma ,bo wiecznie zmęczony... praca..praca.. w domu dziecko ...

W wiekszosci przypadkow tak jest.Ale problem nie lezy tylko po jednej stronie.Zmeczonego faceta trzeba pobudzic i nie tylko w lozku.Trzeba prowokowac,doprowadzic go prswie na szczyt i przekazac paleczke lub poprostu szantazowac.Nie bez znaczenia jest sposob odzywiania i Twoja sexualnosc.A co najwazniejsze-rozmowa zapoczatkowana przez Ciebie w inteligentny sposob tak zeby facet myslal ze to on zaczal naprawiac problem.

Gość podkładka pod mysz
A jak skomentuje to tekst... Ty chyba nigdy naprawde nie pracowałaś....

Codzienne zycie potrafi zabic potrzebe sexu.Wiem bo sam to przezylem.Tylko moja milosc postanowila walczyc o ten bardzo istotny aspekt zycia.Zmiana rodzaju sexu duzo pozytywnego wniosla w nasz zwiazek.Nie ma juz nudy,rutyny czy braku sexu.

Gość Xxxmen
Myślę że to nie problem w zmęczeniu ...

Gość podkładka pod mysz
ten co daje klapsa ...dzieki :-) juz myslałam że ze mną cos nie tak....

powiem szczerze, ze mi często sex pozwalał zasnąć po meczącym dniu, przestawały sie kłębić myśli i różności idące z całodzienną pracą.. ale możne ja jakoś inaczej na to patrze .. sam nie wiem..

Dla jednego zmeczenie,dla drugiego monotonia zycia.Daj dziecko rodzicom,zaproponuj impreze,spacer podczas ktorego bedziesz mogla go rozpalac.Probuj bo jak tak dalej pojdzie to zostanie wam szukanie a raczej Tobie szukanie kochanka.

Gość a ja myślę,
że czasem to wszystko o czym piszecie nie gwarantuje sukcesu. Bo istnieje mo żliwość, że facet nie zrozumie o co chodzi nawet jak staniesz na uszach, wtedy jedynie terapia wstrząsowa pozostaje

Gość podkładka pod mysz
ten co daje klapsa...monotonia jest i w moim zyciu...codziennie zajmowanie sie dzieckiem,pranie ,sprzątanie, zgłupiec idzie ...rodzice daleko więc opcja dania dziecka do nich odpada poki co...ale dzieki..w sumie pocieszyłes mnie,ze moze byc jeszcze dobrze :-)

Mozesz sprobowac terapii wstrzasowej typu- jak mnie teraz nie przelecisz,nie zerzniesz jak suki to bede musiala to zrobis sobie sama.I zobacz jaka bedzie jego reakcja.Niektore kobiety nie potrafia zdobyc sie na odrobine szalenstwa i czekaja az ich mezczyzna przejdzie do dziela.Nie znam was wiec trudno jest mi dawac rady ale sa faceci,ktorzy czekaja i marza,ze ich kobiety zrobia sie wyuzdane i perwersyjne.Moze wtedy beda bardziej skorzy do sexu.

Gość a ja myślę,
a co w sytuacji gdy brak pożądania ze strony faceta zaczynapowoli zabijać seksualność kobiety?

Z rodzicami to byl przyklad.Moze sasiadka lub znajoma zostanie z dzieckiem.Pokombinuj.Najtrudnieszy problem ma z reguly (choc nie zawsze) najprostsze rozwiazanie.

Gość podkładka pod mysz
ten co daje klapsa..moze spróbuje tego szantazu ale musze to przemyslec;-)

Jezeli kobiecie zalezy na sexie i czuje jego brak to moze i bedzie probowac.Co by nie mowic rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa.Jak to nic nie da to wyzej wymienione metody moga przyniesc pozytywny skutek.A jak nie to niestety dlugo to nie potrwa.Kobiecie latwiej znalesc kochanka.

Gość a ja myślę,
ten co daje klapsa, rozumiem, że doczekałeś się od swojej kobiety tego o czym piszesz i wkońcu domyśliła się, że powinna przejąć inicjatywę?

Gość a ja myślę,
ulises w wielkim błędzie jesteś, wy tylko dużo gadać potraficie, a jak przyjdzie co do czego to podwijacie ogonki

Gość podkładka pod mysz
a ja myślę,....... no właśnie ja czasem malo atrakcyjna sie czuje w tej sytuacji...i powiem szczerze cała ta sytacja jest dziwna...bo to zwykle facet chce bardziej sexu niz kobieta ;-)

Gość ma kochankę
to jest prawda

Gość a ja myślę,
podkładko, doskonale Cię rozumiem

Gość a ja myślę,
nie koniecznie ma kochankę

Nie.W naszym przypadku bylo inaczej.Najpierw bolesnie,a potem zmiana dzieki temu ze duzo rozmawiamy.Kazde z nas powiedzialo co chcialo a raczej ona powiedziala czego oczekuje i o czym marzy.Mnie to sie spodobalo,ale musialem dostac kopa w doope zeby otworzyc oczy i zrozumiec i nie stracic tak cudownej kobiety.

Gość a ja myślę,
nie zawsze brak inicjatywy ze strony kobiety oznacza brak ochoty na seks

Gość podkładka pod mysz
Kochanek odpada...chyba bym umarła ze strachu ze mnie czymś zarazi czy zajde w ciąże...nie nie to nie dla mnie;-)

ale przewaznie tak jest często jest fajnie na poczatku pózniej tzw kicha teksty typu znowu ci sie chce ja jestem zmęczona,i można by tutaj wymieniac ale żeby czasem cos od siebie to już nie