Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona na maksa

facet mi powiedzial ze nie jestem gotowa na powazny zwiazek

Polecane posty

Gość zakrecona na maksa

ludziska mam pytanie jesli facet mowi kobiecie, ze chcialby przejsc z nia na powazniejszy poziom w zwiazku ktory tworza ,ale nagle stwierdza ze ja, czyli jego kobieta nie jestem na to gotowa, to znaczy ze mu sie znudilam czy ze co??? bylismy razem 3 miesiace a o mi z takim tekstem.>>> jak moge byc nie gotowa na stworzenie powaznego zwiazku jak ja jak najbardziej jestem na tak ... dodam ze nie jestem jakas malolata i mam wiele powaznych a czasem i dziwnych zwiazkow za soba no ale tego to nie przerabialam nie wiem co myslec

Gość Amarant_ona
kolejny poziom czyli co ?? Sądze że cos nie tak z nim

Gość pseudoana
hahah że niby co? Może czeka aż sie przepoczwarzyszxd Co za koles. Moze jeszcze Ci zaproponuje dziecko i ślub..

Gość zakrecona na maksa
no wlasnie staram sie to zrozumiec co to ten kolejny, wyzszy poziom ma znaczyc...jesli ktos traktuje zwiazek serio, stara sie zeby bylo dobrze,jest szczesliwy i widzi ze jego polowka docenia jego starania i tez jest szczesliwy to nie rozumiem co moze znaczyc powazny poziom w zwyz???!!!! albo traktuje sie faceta serio albo nie gdzie tu jakies poziomy se czlowiek wymslil??!!

Gość pseudoana
Aha a nie myslalas o tym ze może chce w ten sposob sobie Ciebie podporządkowac?

Gość Amarant_ona
Hmm sądzę że facet coś świruje ....I mówi tylko że to coś jest nie tak z Tobą żeby jakoś ukryć swoją winę...że nie wiem chce odejść albo kogoś poznał:o

Gość zakrecona na maksa
jesli tak powznie myslal o tym naszym bylym juz zwiazku to mogl zaproponowac slub...mysli ze jestem co niegotowa??? co za ludzie ... a moze oczekiwal ze zaproponuje mu wspolne mieszkanie ( mam swoje ) i bedziemy wili gniazdko??? tylko o takich planach ( gdyby je mial ) mogl poinformowac a nie przerywac zwiazek bo moze propozycja nie wyszla ode mnie

Gość Mmmm 20
On Cie bada :) Mialam to samo :D Tylko facet zapytal czy bym chciala miec zwiazek na fb :D Manipulant jeden :P Twoj robi wszystko zeby owinać cie wokol palca. Miej sie na bacznosci i jak znowu powie cos o powaznym zwiazku, powiedz ze ma racje ze nie jestes gotowa. Malo sie znacie itp.. To go zmyli :)

Gość pseudoana
Zakrecona spoko laska z Ciebie daj facetowi do zrozumienia ze jestes silna kobieta i wiesz czego chcesz od życia. To najwyrazniej on ma jakis problem...

Gość zakrecona na maksa
Amarant_ona: to co napisalas madre jest i ma sens...zerwal ze mna a za jakies 3 tyg dzwonia do mnie jego znajomi z zapytaniem czy my juz razem to nie jestesmy bo oni widzieli go z jakas lala!!! no ale nie dziwilam sie bo on jest strasznie przystojny i kobity strasznie na niego leca....idiot powiedzail by ze inna ma....

Gość a_moze_on_ma_rację?
skoro Ty przychodzisz przedyskutować temat na tym zjebanym forum.

Gość Amarant_ona
Widzisz tchórz z niego nawet nie mógł tego wprost powiedzieć przeprosić tylko wszelką winę na Ciebie zrzucił:( eh nie przejmuj sie dla takich nie warto

Gość pseudoana
To jakis amant kobieto daruj sobie go

Gość zakrecona na maksa
pseudoana: zakrecona to ja jestem, spoko tez ( tak mnie sie wydaje) hehe dzieki za wsparcie Tobie i wszystkim, ktorzy sie udzielili....mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy na jakims topiku....ja tej gnidzie jeszcze pokaze....bedzie mi tu wmawial niewiadomo co...jakas kurna maloletnia go****re ze mnie robic bedzie...alez ci faceci to cisnienie podnosza....po jakiego guzika oni sprawdzaja kobiety przeciez my takie fajne jestesmy no nie???

Gość Amarant_ona
Nie warto się przejmować a daleko mieszkacie od siebie??

Gość zakrecona na maksa
na forum pisze bo jestem wnerwiona i generalnie nie rozumiem takieo zachowania u facetow....mezczyzna powinien miec odwage zeby z glowa zakonczyc zwiazek a nie wciskac kobiecie ze niby to, niby tamto i zawsze wychodzi nasza wina...to po jakiego guzika wogola zawraca gitare przez tyle czasu zeby potem dac do zrozumienia COS Z TOBA NIE TAK, NIE JESTES POWAZNA, czy tam niegotowa ...blaznia

Gość zakrecona na maksa
8 km bedzie

Gość Amarant_ona
To pokaż mu że to że odszedł nie jest dla Ciebie żadnym problemem .... I że Ci jeszcze lepiej przynajmniej bd miał kogo żałować ;)

Gość zakrecona na maksa
i tak zrobie....niech zobaczy co stracil i jaka powazna potrafie byc...hehe i co najleprze jaki zwiazek potrafie stworzyc....

Gość Amarant_ona
życzę powodzenia :)