Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;;; tosemjaaaaa ;;;

burzliwe hormony

Polecane posty

Gość ;;; tosemjaaaaa ;;;

spóźnia mi się okres, płacze na reklamach w telewizji bez powodu, bolą mnie piersi i jestem rozdrażniona... jutro idę do ginekologa więc będę wiedzieć czy jestem w ciąży ale i tak chciałabym usłyszeć wasze opinie, czy uważacie że jutro usłyszę magiczne słowa "jest Pani w ciąży"??

zależy ile się spóźnia... bo może byc ciąża albo napięcie przed miesiączkowe i burza hormonalna

Gość ;;; tosemjaaaaa ;;;
z dzisiejszym dniem to będzie 4 dni jak się spóźnia, zazwyczaj miałam regularne miesiączki...

Gość TaSamaCoZawsze
być może to przez wysokie temperatury, albo po prostu stres. My też nie potrafimy określić tego dokładnie, nie podałaś żadnych głębszych szczegółów.

Gość ;;; tosemjaaaaa ;;;
ok. Kocham się z Narzeczonym bez zabespieczenia czasem we mnie dochodzi czasem nie, ostatnio do pełnego stosunku doszło 16 maja lecz wtedy miałam dni niepłodne, choć mam 23 lata i wiem ze kobieta w tym wieku jest bardziej płodna od np. 30'sto latki. Ne robiłam testów bo nic nie wskazywało na to ze mogę być w ciąży ale teraz umieram z braku niewiedzy i nie umiem się doczekać jutra :)

Gość ;;; tosemjaaaaa ;;;
czy ginekolog jest w stanie wykryć parotygodniową ciąże przez zwykłe badanie?

ale przez usg..idz do gina albo zrob test jesli nie jestes pewna..ale stres tez opoznia czaz przed okresem zwykle napiecie ?

Gość ;;; tosemjaaaaa ;;;
poszłam do tej pożal się boże Pani ginekolog, i stwierdziła ze nic nie może mi powiedzieć bo by było za wcześnie żeby coś zobaczyć... Jak poprosiłam ją o skierowanie na badanie HTC to powiedziała ze człowiek wymyślił coś takiego jak test ciążowy... Małpa!! ale i tak przepisała mi lekarstwa na wywołanie okresu (tego świństwa do ust nie wezme)... Polska służba zdrowia tylko usiaść i nad nią płakać... :/ jestem zła!! Przepraszam za błędy... :/