Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po raz drugi

Spuchnieta,bolaca reka po odczulaniu za kazdym razem

Polecane posty

Gość po raz drugi

Czy to normalne ? juz mam dosyc , kiedy sie 4 lata odczulałam ale po ciazy znow wylalzlo cholerstwo :/ musze sie odczulac co tydzien jak na razie od 4 mies co tydzien mam reke jak balon :/ jest na to rada?

Gość po raz drugi
pomozcie

Gość po raz drugi
na bank sie ktos odczula teraz co 3 polak sie odczula

Gość moze teraz ktos
mi pomoze

Normalne. Miałam to samo, po każdym razie. Mnie pomagały okłady, zimny, mokry ręcznik powinien wystarczyć. Nie wiem, jak jest teraz, ale za czasów mojego odczulania pielęgniarka kazała zostawać 30 minut po zastrzyku, żeby skontrolować rękę - czy nie ma jakiegoś problemu. Jeżeli za bardzo Ci puchnie, może spytaj lekarza? Powie Ci, czy wszystko w porządku.

Gość moze teraz ktos
ja tez zostaje i najlepsze, ze tam jak trzymam lod jest ok i to 3 h przed zastrzykiem biore 3 alleriki, najlepsze ze 4 lata sie odczulalam kiedys innym preparatem bylo OK a teraz za kazdym razem 3 dni po zastrzyku jakby mi pol jablka wszyli pod skore..

Aż 3 dni? To zdecydowanie za długo, coś jest nie tak. Koniecznie powiedz alergologowi! A do tego czasu spróbuj z wapnem, pomaga na opuchliznę.

Gość dzieki zaraz kupie wapno
dzisiaj nadal swedzi boli itd a w poniedzialek mialam szczepienie

Gość siri
O nie ! A ja właśnie wzięłam sobie skierowanie do alergologa....!

Gość w tej poradni do ktorej
chodze ( duze miasto) pracuje bardzo dobry alergolog. puchniecie miejscowe reki wystepuje u wiekszosci odczulajacych takze to chyba norma ale akurat u mnie trzyma sie to dluzej, na szczescie juz niedlugo bede chodzic co 2 tyg i td az dojdzie do 6 tyg :) a raz na poltora mies mozna wytrzymac :) sprobuje z wapnem :) autorka

Gość gość
ja jak się odczulam robię okłady z sody oczyszczonej rozpuszczonej w ciepłej wozie albo lód w woreczku owinięty ręcznikami papierowymi żeby bardziej nie spuchło