Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusssssstaaaa

Chorwacja wakacje

Polecane posty

Gość jusssssstaaaa

Może ktoś polecić jakieś fajne miejsce w Chorwacji na wakacje z małym dzieckiem (11 miesięcy). Zależy mi na fajnej plaży i ciekawym miejscu.

Gość kjbck
z małym dzieckiem wybierz ISTRIE. Polecam Porecz, Vrsar lub Rovinij

Gość jjjuuussttaa
słyszałam juz o Vrsar, ze jest ciekawy. Zastanawia mnie jedynie to czy dalej jest tam pełno golasów:)

Gość ewelinaaaaaadscfdsv
a ja polecam (jak na pierwszy raz na dodatek)Baske...to na Krk-ku.... przecudowna,spokojna,urokliwa miejscowosc...(taka w sam raz na wakacje z dzieckiem:))To taka ...Chorwacja w pigulce;)a i kilometrow nie trzeba trzaskac "w dol"z maluszkiem...Siadamy o 18 i na rano jestesmy!ja bylam juz tam 4 razy...co roku obiecuje sobie,ze ost raz!:)ze w koncu uderze w jakies nowe miejsce,ale i tak wracam do Baski:))))

Gość chorwacjaaaa
ewelinaaaaaa ja wlasnie wybieram sie do baski na wyskie krk mozesz mi cos wiecej powiedziec??? jakie ceny noclegów jak drogi przejazd przez most i czy mozna wjechac do choracji na dowod osobisty? neistety pasport mam nieważny

Gość chorwacjaaaa
i czy polowa czerwca to nie za wczesnie jak na wakacje w polnocnej chorwacji???wiem ze czym bardziej na poliudnie tym cieplej i piekniej... napisz prosze cos wiecej o basce:)

Gość chorwacjaaaa
rok temu byłam w makarskiej ale tym razem chcemy blizej bo nie usmiecha sie nam jechac 15 godzin jak do makarskiej

Gość laksjdurejdgac
Istria jest boska - byłam tam w święta wielkanocne :)

Gość chorwacjaaaa
w swieta bylas??i jaka była temperatura??

Gość chorwacjaaaa
tak w ogole to chyba cala chorwacja jest przepiekna... jak jestem chorwacją oczarowana!!!:) tylko szkoda ze tak dlugo trzeba jechac:(

Gość chorwacjaaaa
a jakie maja pyszne lody co nie??:-D

Gość jjjuuussttaa
W tamtym roku jak byłam w ciązy przejechaliśmy całą Chorwacje. Tydzień spędziliśmy na krk, zwiedziliśmy cały więc widziałam też Baśke faktycznie jest fajna:) Ale sama nie wiem, chyba chciałabym gdzie indziej jechać, strasznie niezdecydowana jestem...przejazd przez most chyba 15kun oczywiście można na paszport. W starej baśce jedliśmy obiad i ceny były niskie. My bylismy w połowie czerwca i było gorąco:) A wogóle to planujemy jechać 15 sierpnia, może jest ktoś hętny na wspólny wyjazd:)?

Gość jjjuuussttaa
W zwiazku z tym, że będziemy mieć pełno róznych zabawek dla malucha nie chcemy tego za każdym razem jak będziemy schodzić z plaży zbierać ze sobą, chciałabym być w takim miejscu, gdzie będziemy mieć blisko plaże, a wieczorami będzie gdzie pospacerować i napić się piwka;)

Gość chorwacjaaaa
na paszport to wiem ze można pytam o dowod osobisty:-)

Gość jjjuuussttaa
A no tak zakręcona jestem. Na dowód Cie nie puszczą trzeba mieć paszport.

Gość jjjuuussttaa
Oczywiście w poprzedniej wypowiedzi miało pisać chętny:)Więc jak jest ktoś?

Gość jjjuuussttaa
Widze, że rozmawiam sama ze sobą;)

Gość dfdsfdsfdsfdsf
na dowod mozna!oczywiscie ze mozna!:)co Wy gadacie,ze tylko na paszport?:O

Gość jjjuuussttaa
Chorwacja nie jest w UE. Nam na granicy sprawdzali paszporty. I z tego co rozmawialiśmy z innymi Polakami wszyscy mieli paszporty.

Gość jjjuuussttaa
Moze jeszcze ktoś zna jakieś miejsce ciekawe?

Gość mini ratka
Rogoznica:) Primosten, Trogir:) najjjjjlepsze:) najlepiej nocleg w Rogoznicy lub Primosten, bo tam jest spokojniej, mniej tłoczno, a przede wszystkim pięknie:) Trogir natomiast wygląda jak miasteczko włoskie.:) nie polecam wjezdzac do centrum, bo sa meeega korki (na moscie). ale jest tak cudowny, ze waaartooo go zobaczyc! W ogole mysle ze Chorwacja jest piękna i jest mnóstwo przecudnych miejsc.

w ubiegłym roku byliśmy z mężem w Omisiu, takie małe kameralne miasteczko bardzo fajne, ale byliśmy też w Dubrowniku i Splicie to są dużo większe miasta i więcej rozrywek. A i jeszcze bardzo fajne miasto i tam było bardzo dużo atrakcji dla dzieci to Makarska. Osobiście jeszcze raz pojechałabym do Dubrownika lub Makarskiej.

Gość mini ratka
z tego co wiem, mozna wjechac na dowód, ale mysmy dla pewnosci wzieli paszporty

Gość jjjuuussttaa
No właśnie tyle ciekawych i pięknych miejsc, że trudno się zdecydować...

Gość nie moge zasnąć
byłam w Omisiu, bo są tam piaskowe plaże, ale nuda jak nie wiem więc jak jedziesz z małym dzieckiem to w sam raz miejsce dla Was ;)

Gość jjjuuussttaa
Dubrownik odpada ze względu na odległość. Myśle, ze zdecydujemy się na jakąś miejscowość na Istrii lub coś niżej ale tak do Splitu max.

Gość jjjuuussttaa
Piaskowe plaże super, ale ta nuda...wieczorem fajnie byłoby się gdzieś przespacerować na piwko;)

Gość nie moge zasnąć
jeśli tylko o takie wypady na piwko Ci chodzi to w porządku, są takie miejsca spokojnie. ja miałam na myśli jakieś imprezy, tego raczej mi brakowało... plusem są te piasczyste plaże bo zwykle w Chorwacji są kamieniste, a to jednak niewygoda