Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek bez przyszlosci

Dlaczego kobiety są takie okrutne i patrzą tylko na wygląd ? :(

Polecane posty

Chcialbym poznac normalną dziewczyne ,nie dziwke ktora laduje 100 djec tygodniowo na NK ,ma znajomych dresów , nie łazi po klubach Bylem na kilku randkach i same kurwy ,trzeba im imponować mięsniami albo mercedesem facetowi wystarczy przeciętna dziewczyna ,nie szukamy pieknosci Jestem załamany

Gość zlossssssssssnica
wy prawiczki karmicie się przekonaniami,że panna leci na kasę i mercedesa i wygląd, wolicie tak to sobie tłumaczyć ... a prawda jest inna bo to wy jesteście jakieś cioty albo nie trafiacie po prostu na fajne laski. TYLE...

bylem na jednej randce, a raczej spotkaniu dziewczyna mlodsza,18 letnia ,gadalismy wczesniej na gg , znalismy sie jeszcze ze szkoły, czasem rozmawialismy na korytarzu ,znalazla mnie i sama zagadała Ja gadałem ona byla wyraznie znudzona ,ciagle smsy pisala, nie mialem ochoty dluzej z nią gadac ,bo to bylo wkurwiajace, widac bylo ze nie jest zainteroesowana, wiec po co chciala sie spotkac ? Gdy nasze ''spotkanie'' mialo dobiec konca, trafilismy na jej znajomych ,jakas dziewczyna i dwoch dresiarzy ,typowi sportowcy-koksy ,podala mi reke, powiedziala czesc i poszla z nimi ,ja zostalem sam jak debil :/ potem na gg juz sie nie odzywala Spotkanie z drugą ,bylo fajne bo mielismy o czym gadac, w internecie i w realu , no ale ... potem napisala smsa'' Sory ,w ogole nie jestes w moim typie, jak chcesz to mozemy zostac znajomymi'' :O Trzecia nie przyszła na spotkanie, ale wiem ze mnie obserwowala z kolezankami, jak mozna byc taką kretynką ? Bac sie podejsc i powiedziec prosto w oczy ? Byly jeszcze dwa spotkania, na jednym dziewczyna prawie w ogole nic nie mowila ,poszlismy do kina, potem zablokowala mnie ,druga to samo wymyslila ze musi wracac do domu ,bo ma chorego brata buahah :(

E tam, trafiałeś na złe kobiety, na pewno znajdziesz taką, która Cię pokocha :) Może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla kogoś możesz być całym światem :), głowa do góry

Zadna nie chce zgarbionego chudego prawiczka z wystraszonymi oczami :O

Gość hh453e
nie rozumiem Co ma wspólnego dzifffka z milionem zdjęć na nk czy fb z odrzucaniem kogoś ze względu na wygląd? Ja jestem absolutnie normalna, nie mam nawet profilu na żadnym z portali społecznościowym, u faceta nie liczy się dla mnie kasa, a mimo to - nie chciałabym i nie potrafiła być z kimś, kto nie odpowiada mi fizycznie. Prawdopodobnie jesteś b. nieatrakcyjny, ale zrzucanie za to winy na kobiety i ich "dziffkowatość", "materializm" jest żałosne.

osoby publikujące masę swoich zdjęć na portalach często mają osobowości narcystyczne, więc wiadomym jest, że będą patrzeć na wygląd :D sam sobie wybierasz taki target, więc nie obwiniaj całego świata o własne niepowodzenia :)

na portalach brzydale nie mają szans ,bo trafią na demoty albo wioche.pl

a jesli chdzisz zgarbiony i masz wystraszone oczy to nie dziw sie ,ze uciekają. Ludzie ciągną do pewnych siebie osob, a nie zakompleksionych ktorzy jęcza i stękają

laski z dzióbkowatymi zdjęciami na nk, będą chciały prawdopodobnie mega przystojniaka, aby wrzucić jego foty... ale to nie znaczy, że pozostała część kobiet będzie chciała brzydala. To chyba naturalne, ze kobieta chce faceta, który ją pociąga? Chudy, przygarbiony, wiecznie unikający w-fu? Masakra. Musisz być ciotą.

Gość w 100%
no właśnie może sęk w tym, że my (kobiety) nie zwracamy uwagi tylko na wygląd, ale na osobowość. myślałeś o tym?

bo w necie kazda większosc sie za pięknosc i wybrzydza :D , w necie kazda by chciała przystojniaka , a nawet nie wie jak ma on wyglądac . w necie nie warto szukac

Gość asiaaaaa86
Skoro widziały Twoje zdjęcia wcześniej, nie jest problemem wygląd, ale zachowanie, sposób bycia...facet moż3e nie być super atrakcyjny fizycznie, ale jeśli jest pewny siebie, zabawny, potrafi zainteresować, rozbawić dziewczynę, będzie miał powodzenie...Może w necie taki jesteś, dlatego się Tobą umawiają, a ww realu jesteś np. zbyt nieśmiały i rezygnują...

patrzycie na wygląd. Pamiętam ze szkoły , debile ,nieuki ktorzy ledwo zdawali , chamy - na nich lecialy dziewczyny bo fajnie wyglądali , co z tego ze debil ? Zakochacie sie i bedzie go nazywac inteligentnym :O A wartosciowi zawsze byli skazani na etykietke cioty , popychadła i kogos kto zawsze daje spisac. Teraz jestem niewidzialny, na uczelni nikt mnie nie zauwaza.

Może brak Ci pewności siebie? Laski muszą zobaczyć, że jak coś Ci nie pasuje to nie będziesz długo na nie zwracał uwagi. To Ty musisz być facetem i dyktować warunki, a nie ona. Chodzi właśnie o to, żeby kobieta czuła się przy Tobie bezpiecznie, żeby miała z Tobą o czym rozmawiać. Wyobrażam sobie te Twoje randki jak dyskutujesz z nią o fizyce kwantowej. Musisz też wiedzieć o czym rozmawiać a o czym nie. No i za dużo nie mówić tak, żeby ona mogła też coś powiedzieć. A jak widzisz, że laska pisze smsy przy Tobie to mówisz, że sorry ale czy możecie już iść bo nie masz czasu. Albo mówisz wprost czy uważa, że pisanie smsów jest kulturalne. Wydaje mi się poza tym, że wyglądasz lepiej na zdjęciach niż w realu, można przyda ci pójść na siłownię a nie narzekać, że laski patrzą na wygląd. Doda ci to pewności siebie.

"Pamiętam ze szkoły , debile ,nieuki ktorzy ledwo zdawali , chamy - na nich lecialy dziewczyny bo fajnie wyglądali , co z tego ze debil ? Zakochacie sie i bedzie go nazywac inteligentnym" A dziewczyny, kujonki ze szkoły myślisz, że mają rzeszę facetów na nich lecących ?

HAHA ''A wartosciowi zawsze byli skazani na etykietke cioty , popychadła i kogos kto zawsze daje spisac. Teraz jestem niewidzialny, na uczelni nikt mnie nie zauwaza.'' pamiętam takich chłopakow ,zawsze stali w kącie , ubrani jak frajerzy ,chuderlaki , trzymali sie w swoich grupkach ,kazdy od nich uciekal Co to za problem przytyć i zadbac o siebie ? Garbisz sie bo masz słabe miesnie :O

Gość asiaaaaa86
A jakiej dziewczyny szukasz? Może wybierasz te niewłaściwe, poszukaj wśród podobnych sobie, nieśmiałych, cichych, może takie umówiłyby się z Tobą, tylko się wstydzą, wiadomo, że przebojowe dziewczyny szukają podobnych facetów, wyjątki się zdarzają, ale ...no właśnie, to są wyjątki:)

kup sobie pajączka :) to raz i mierz siły na zamiary - to dwa ;)

mam w grupie dwie spokojne ,wyglądaja na normalne jedna została ''wyrwana'' oczywiscie przez przystojniaka ,ktory sie popisuje przed innymi ,a ta druga nie jest chyba zainteresowana facetami , tylko nauka, malomowna i sprawia wrazenie niemilej ,zamknietej w sobie :/

Gość g3t534534
a bzdury że tylko idioci mieli wzięcie w moim liceum dziewczyny szalały za facetem : przystojnym, świetnym uczniem, ale też świetnym w sporcie, a do tego rozrywkowym i śmiałym. Miał wszystko. Na drugim miejscu faktycznie faceci lepsi w sporcie niż z jakieś łamagi. Ale to już czysta biologia - kobieta chce silnego, sprawnego fizycznie mężczyznę. Rozumiem że Ty mógłbyś związać się z kobietą bez piersi i bez tyłka? Bo to są cechy płciowe u kobiet, świadczące o ich płodności - tak jak u was cechą płciową jest specyficzna budowa ciała, świadcząca o sile. Jeśli nie będziesz jej miał i jesteś chudy jak patyk, a do tego ciotowaty, nieśmiały i zgarbiony - to masz przesrane.] Laskom w necie może dawałeś zdjęcia samej twarzy, dlatego chciały się umówić. Na żywo pewnie zobaczyły małego, chudego, cichego człowieczka.

ale co Wy tak się czepiacie chudych? :) lepsze to niż nadwaga

g3t534534 - wszystko musicie sprowadzac do biologii ? Ja nie patrze na ''budowe fizyczną'' u faceta, moze byc anorektykiem ,ale musi miec zajebistwa twarz :P Młode dziewczyny , nastolatki patrza w wiekszosci na wyglad. Bo co kolezanki powiedzą ? Co ludzie powiedzą ? Gdyby media promowaly Mariusz Pudzianowskiego jako ideal faceta, to reszta by sie rzucila za tym :O zgarbiona sylwetka? oznaka slabosci , strachu zarowno u kobiet i facetow poczytaj o gestach i mowie ciała ,moze czegos sie nauczysz http://peb.pl/dokumenty/107240-jezyk-ciala-gestow-i-zachowan-andy.html

Gość v534443345
Przestańcie mu pisać, że może wybiera złe, niewłaściwe suki. Bo tym samym dajecie mu do zrozumienia, że każda kobieta któa nie chce pokracznej cioty jest wredną kurwą.

nb...🖐️ " i mierz siły na zamiary - to dwa " to napisz mi jaką ja powinienem szukac lasię widziałas moją fotełe więc oceń oczywiscie nie obraze sie ;)

v534443345 - pokraczonej cioty nikt nie chce nawet na zajomego, bo tylko wstydu narobi , zakompleksione ludziki są zalosne , psują atmosfere wszedzie gdzie się pojawią

Gość v534443345
przeczytaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Atrakcyjno%C5%9B%C4%87 jest wypunktowane laura6 -- wierz mi, większość kobiet NIE CHCE ANOREKTYKA. Więc to Ty jesteś jakimś wyjątkiem i wcale nie świadczy to o Tobie dobrze (w tym sensie że jesteś jakaś "głęboka", a reszta to suki bo patrzą na ciało)