Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teneiro

Dobija mnie pewien tekst serwowany przez kobiety na tym forum..

Polecane posty

Gość teneiro

a mianowicie w sytuacji kiedy jakiś facet opisuje swoje porażki z kobietami i żali się, że żadna go nie chce i że do końca życia będzie sam to zawsze znajdzie się jakaś idiotka, która mu napiszę: "E tam, trafiałeś na złe kobiety, na pewno znajdziesz taką, która Cię pokocha " hahahhahahaha

Gość nieładnie
mnie tylko w tym tekście dziwi wyrażenie" na pewno" bo szansa, że jakaś pokocha, istnieje dopóki życie trwa :)

Gość zlossssssssssnica
to wolałabyś/ wolałbyś usłyszeć ,że jesteś pasztetem,którego nikt już nigdy nie skonsumuje , jakby cię ktoś zranił ? ;>

Gość teneiro
zlossnica... ale to co napisalas jest prawdą jesli facet po 20 roku zycia nigdy nie mial kobiety , jest prawiczkiem i kazda go olewa to szansa na to, ze to sie odmieni jest jak wygranie w totka, więc tekst, ze napewno w koncu poznasz cudowna kobiete, ktora ci pokocha jest tak realna jakbym pisał "w koncu napewno wyślesz kupon i trafisz szóstkę i zostaniesz milionerem"

Gość zlossssssssssnica
oj tam nie koniecznie. w zyciu jest wszystko możliwe ... to,że w końcu się zakocham, też ;) choć wydaje mi się to mało możliwe :)

Gość zlossssssssssnica
prawiczek- lubię wyzwania, wystylizowałabym jakiegoś nie do poznania i zapoznała z multum kobiet :D

Ja tam zawsze mówię, że albo miał zły gust do kobiet, albo powinien coś w sobie zmienić.

Gość teneiro
jem kupe hahahahaha

Gość FelipeMassa
oszukujmy sie, my chłopaki miłe i fajne jesli wygladamy chujowo to nigdy nie poznamy kobiety- taka prawda

Gość zlossssssssssnica
ale wy pieprzycie, trzeba mieć znajomych i wychodzić do ludzi a nie siedzieć w czterech ścianach skoro się jest miłym tak jak napisałeś i jakimś tam jeszcze. ;>

Gość Vipkaaaaaa
jesli facet po 20 roku zycia nigdy nie mial kobiety , jest prawiczkiem i kazda go olewa to szansa na to, ze to sie odmieni jest jak wygranie w totka, więc tekst, ze napewno w koncu poznasz cudowna kobiete, ktora ci pokocha jest tak realna jakbym pisał "w koncu napewno wyślesz kupon i trafisz szóstkę i zostaniesz milionerem" Mylisz się . Można mieć i 56 i spotkać milosc swojego życia . To nie jest zarezerwowane tylko dla młodych.

Gość istrtur
zajebsicie.. jak mialbym czekac do 56 roku zycia na poznanie kogos (wtedy szansa na to jest jak jeden do miliarda.. bo w tym wieku juz kazdy ma zycie ulozone) to ja wolal bym zejsc ze swiata

Gość taka jedna..
ale wlasnie taka jest prawda, wiekszosc ludzi znajduje swoje polowki wczesnmiej czy pozniej. moze jestes niesmialy, ale poznasz kiedys kobiete ktorej sie spodobasz i ktora wezmie sprawy w swoje rece i to ona cie "wyrwie". moja kolezanka wyszla za faceta, ktorego poznala kiedy on mial lat 24, nie mial wczesniej zadnej dziewczyny i byl prawiczkiem. ona go wyrwala bo najsmielszy nie byl. ja tez jestem obecnie sama, niebrzydka jestem ale jakos nie moge spotkac fajnego faceta ktorego pokocham, i tak juz od 2 lat, ale jednak nie trace nadziei. ale fakt niezaprzeczalny - nie mozna siedziec w domu, wychodzic i spotykac sie z ludzmi, chyba ze ktos liczy na internetowe znajomosci, ale z tym ciezko.

Gość ta-ka-jedna-fretka
trzeba się zastanowić jakich ludzi przyciągamy i dlaczego. nie zawsze wina jest owych "złych kobiet" i "całego świata" ------------------------------------ Dlaczego mężczyźni zdradzają? http://www.wellnessday.eu/relacje/191-dlaczego-mezczyzni-zdradzaja Konkurs - kosmetyki floslek do wygrania http://www.wellnessday.eu/konkursy/193-konkurs-jaki-jest-twoj-najwiekszy-sukces Lepszy seks dopiero po ślubie? http://www.wellnessday.eu/newsy/newsy/179-lepszy-seks-po-slubie Jak zostać kobietą sukcesu? Wywiady z kobietami, które nie bały się założyć własną firmę! http://www.wellnessday.eu/kobieta-sukcesu

Gość FelipeMassa
//wiekszosc ludzi znajduje swoje polowki wczesnmiej czy pozniej.// jasne hahah znajduja tylko ci ktorzy sa atrakcyjni albo zarobieni

Gość faktem jest, ze trzeba
gdzies bywac i probowac rozmawiac. szanse na spotkanie fajnej dziewczyny we własnym domu są dosc znikome

faktem ---- prawda:) Poza tym osoby które też się bawią wychodzą i żyją w prawdziwym a nie wirtualnym świecie są "zdrowsze" psychicznie :)