Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralikniebieski

braak okresu od mca

Polecane posty

Gość koralikniebieski

Miesiąc temu powinnam dostać okres. Nie dostałam do dziś. M-c temu pojawiło się takie półdniowe plamienie, raczej takie brązowe farfocel ki tylko. Przez m-c praktycznie nic się nie działo. Teraz od paru dni co jakiś czas boli mnie brzuch, kręgosłup i wczoraj pojawiły się znowu takie farfocle, o zapachu krwi, że tak powiem, ale znów nic nie dostałam. Żyje ostatnio nieregularnie, piję mnóstwo kawy, dużo stresu i często wcześniej też mi się okres spozniał tydzień dwa, ale już teraz to mnie wkurza. Mam 23 lata, a przez najbliższy m-c nie dam fizycznie rady isc do ginekologa

Gość koralikniebieski
a zapomniałam dodać, że w ciaży też na pewno nie jestem.

Gość dziewczyno masz 23 lata
a pieprzysz jak potłuczona nastolatka:O\ nic nie obchodzi Cię własne zdrowie??? niby z jakiej paki nie dasz rady iść do lekarza przez najblizszy miesiąc?:O tutaj nikt nie jest wróżką ani tym bardziej nie ma rentgena w oczach na pewno dzieje się coś niedobrego nie chcesz - nie idź, Twoje życie, Twoje zdrowie, Twoja sprawa

takie plamienia sa bardzo niebezpieczne! Tymbardziej skoro ciąża jest niemozliwa powinnaś udać sie do ginekologa bo to może byc cos powaznego. Co to znaczy fizycznie nie dasz rady?

Gość groźne to jest
co innego gdybys po prostu nie miała miesiączki, bo może masz jakies zaburzenia hormonalne, nie było owulacji...itp.,ale takie plamnienia to zły objaw. Koniecznie do lekarza!

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nawet jakby nie miała plamień to i tak jeśli miesiączka spóźnia się 2 tygodnie to się idzie do lekarza. :o Pewnie nie może fizycznie pójść do gina, bo za granicą jest i ciężko zarobionych na zmywaku pieniędzy nie chce tracić. :o

Gość groźne to jest
tylko może się że te jej ciezko zarobione na zmywaku pieniadze rodzina przeje i przepije na stypie