Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilaaaaaaaaaaaaa

Czy waszym zdaniem fryzura, makijaż itd moga radykalnie zmienić dziewczynę?

Polecane posty

Gość lilaaaaaaaaaaaaa

czy tylko w pewnym stopniu? znacie kogoś kto przeszedł metamorfozę i się radykalnie zmienił? np jak zaczął ćwiczyć , dbać o siebie itd?

Gość lilaaaaaaaaaaaaa
czy z brzydkiej się ładnej nie zrobi?

Gość fikuminuu
zalezy jak wygladasz. Jak sie ma duza nadwage. nieciekawa cere, beznadziejna fryzure i ciuchy - to sie da zrobic :D

Gość lajlaaa246
ja przeszłam w liceum uchodziłam za najbrzydszą w klasie (nie dziwie się, czesałam się debilnie, ubierałam też, porażka jak spojrzę na zdjęcia z tych czasów) odzyłam na studiach, ale to też nie było to dopiero jakieś 2 lata temu znalazłam swój styl zadbałam o cerę, o włosy (przestałam farbować, noszę rozpuszczone) makijaż zmieniłam na lepszy (dobre kosmetyki, nie przesadzam z cieniami i kreską, dobry podkład) ubieram się w ladne ubrania, taki styl kobiecy troszke a la hippie schudłam trochę, częściej noszę spódniczki, jestem zgrabna zadbałam o ząbki co chwile oglądają się za mną faceci :)

Gość Navya
czasem z pozornie brzydkiej da sie zrobił ładną. np popatrz na Maję sablewską czy Trzebiatowską Czyli jak ktos jest zaniedbany i o siebie zadba radykalnie ,ale ma ładne rysy z których się da coś wydobyć makijażem to się uda, a jeśli ktoś ma np wielki nos , małe oczy i usta jak kreski to nawet dobry makijaż nie pomoże

Gość salianka
Oczywiście,że tak - czego dowodem jest wiele programów tv (nie mówię o tch,w których kobiety poddawane są operacjom). Zrób prosty eksperyment - zrób sobie zdjęcie bez makijażu z rozpuszczonymi włosami,potem zrób lekki makijaż i zepnij włosy, porównaj oba zdjęcia- dostrzeż różnicę przy tak niewielkiej zmianie? Co do ciuchów - źle dobrane mogą postarzać,uwypuklać mankamenty figury.

Gość Navya
Bo np taka Lady Gaga .. ma tyle kasy ,a nie bedzie ładna bo się nie da

Gość Navya
w każdym razie są takie osoby ( gwiazdy) które kiedyś były brzydkie ,a potem sie bardzo zmieniły ,albo odwrotnie . wszytsko to właściwe dbanie o siebie . właściwe bo np operacje plastyczne nieudane nie dodadzą urody

Gość salianka
Przeszłam taką zmianę,ale musiałam do niej dojrzeć.W czasach liceum sympatyzowałam ze skinami - a oni preferują ascetyczny wygląd - dżinsy,glany,t-shirt,włosy spięte w kucyk to była podstawa mojego wyglądu.Z czasem zaczęłam to zmieniać i szukać siebie.Dorosłam,zostałam mamą,poszłam do pracy.Udało mi się - mąż pomógł odkryć moją kobiecość.Chętnie kupuję sukienki (by eksponować zgrabne nogi),podkreślam talię,skróciłam włosy.Mój wygląd jest kobiecy i dojrzalszy, a mimo to ludzie podając mój wiek odejmują kilka lat :D