Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaSzamana

Czy test może nie wykryć ciąży po 3 tygodniach?

Polecane posty

Gość żonaSzamana

Witam, jestem na prawie pewna, że jestem w ciąży (no chyba, że urojonej), robiłam test po 3 tygodniach od stosunku- wynik negatywny. Czy to możliwe, że się pomylił? Okres spóźnia mi się 7. dzień, mam zgagę, nie chce mi się jeść, palić, niektóre zapachy wywołują mdłości (ale porannych nie mam, a torsji to już wcale), jestem w dziwnych nastrojach, bolą mnie sutki (a zwykle przed miesiączką całe piersi), jajniki. W dniu, w którym zrobiłam test, pojechałam na usg i lekarz powiedział, że nic tam nie widzi na razie, ale nie może wykluczyć ani ciąży, ani okresu, mam poczekać jeszcze z tydzień i zrobić drugi test... Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Czekanie mnie jeszcze bardziej przygnębia...

Gość żonaSzamana
Dodam jeszcze, że przed okresem jest tam sucho, a mój śluz jest taki gęsty i kolor ma mlecznobiały, temperatury sobie nie mierzyłam. Te objawy mam na serio, czy możliwe jest, że tak bardzo sobie wkręciłam, że one się pojawiły?

Gość olivia dunham
zgaga jako objaw ciazy?? prosze cie:o zgaga pojawia sie w koncowce. Zrob test

Gość feritin28
Niestey bardzo latwo wywolac u siebie wszystkie symptomy ciazy :) Zrob test z krwi i wtedy bedziesz miala pewnosc.

Gość KLARA833
Powtórz test :)