Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek bez przyszlosci

Jestem dobrym człowiekiem ,ale nikt mnie nie chce, nikt nie lubi ,dlaczego?

Polecane posty

Jestem spokojny , uprzejmy, nikogo nie bije ,nie wyzywam, nie jestem cwaniakiem , pomagam starszym ludziom ( tylko oni mnie doceniają , rozmawiają , potrafią wysluchac) a inni olewają albo wykorzystują a potem kopią w dupe jak kundla . Dlaczego tak jest?:(

Gość FelipeMassa
bo jesteś ciotą a dzisiejsze kobiety to szmaty, które lecą tylko na przystojnych cwaniaczków którzy mają hajs, pogódź się z tym, w dzisiejszych czasach nie mam miejsca dla miłych frajerów

Gość Panna_Agnieszka
Rzeczywistość. W dzisiejszych czasach trzeba trafić na odpowiedniego człowieka dla którego jest poświecić swój czas. Nie szukaj przyjaźni i kontaktów tam gdzie cie nie chca. Uważasz sie za dobrego człowieka to na pewno tak jest i nie bierz do głowy .

Bo jestes kobiecy ,uległy, spokojny, to nie są cechy faceta/chłopaka ,dlatego

Gość Panna_Agnieszka
Jak można kogoś ocenić ze jest "kobiecy" nie mając najmniejszego pojęcia o tej osobie i obcowania z nia ?

ciota = kobiecy facet, zero męskosci . Znalam takich wiec wiem co mowie

Gość nie wiem czy to dobry
pomysl by pisac o tym na forum tu malo kto cie zrozumnie a tylko potrafia potepic jak widac powyzsze odpowiedzi... Są kobiety, dziewczyny ktorym bedzie odpowiadal taki mezczyzna jak ty taki cwaniak jest tylko dla rozrywki ale nie na powazny zwiazek, natomiast jak kobieta zaakceptuje cie takiego jaki jestes i nie bedzie chciala w tobie nic zmieniac to moze miec to przyszlosc. Pewnie jestes jeszcze bardzo mlody, bo nastolatki n ie chca wtedy takich grzecznych chlopcow jak ty wola takich co sie wyrozniaja ale tylko i wylacznie swoja glupota..poczekaj na odpowiedni wiek a napewno kobieta ktora bedzie wiedziala czego chce w zyciu pokocha cie...

Gość Panna_Agnieszka
To że ktoś jest z natury spokojny nie oznacza że jest ciotą. Jeśli kobieta jest z natury spokojna to musi być już uległa pizdą ? Nie każdy lubi facetów agresorów którzy na dzień dobry kochanie pizna Ci z prawego sierpowego bo jajka się nie ścięły na patelni.

lubią Cię tylko dojrzali ludzie. to dobrze. w pewnym sensie masz szczęście, bo nie będziesz miał fałszywych przyjaciół ;) ejj, zadawanie się z "zajebistymi" ludźmi wcale nie jest fajne, chyba że lubisz się zastanawiac co 10 minut czy to, co robisz jest fajne ;) prędzej czy później znajdziesz przyjaciół, ale nie szukaj wśród "elity". na pewno ktoś by Cię polubił, tylko musisz znaleźc takich wyjątkowych ludzi jak Ty ;)

w innym topiku pisal ,ze jest chudy,zgarbiony,uciekał z wfu w szkole = jest ciotą ,sory a wy przestancie pocieszac prawiczków ,dajecie im fałszywe nadzieje

Bycie dobrym dla wszystkich to głupota , trzeba być dobrym dla tych wybranych i resztę olać. Zdrowy egoizm jeszcze nikomu nie zaszkodził.

Gość nie karmić trolla no no
:O

A to bycie uprzejmym i unikanie przemocy fizycznej oraz słownej to teraz jakiś szczególny wyczyn, za który powinno się być natychmiast nagradzanym stadem adoratorek? :D

Gość i jeszcze łazi na wizaz
no ciota jak nic. Pytanie za 10 pkt Wychowywała Ciebie samotna matka? Albo dominująca matka i ojciec ciapciak? Bo to najpopularniejsze kombinacje wśród prawiczków z kafe. Czasami któryś coś chlapnie i o rodzinie i widać :O