Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie plis

wszystkie macie ktg?

Polecane posty

Gość odpowiedzcie plis

zastanawiam się czy standardowo pod koniec ciąży robi się ktg? u nas jest taka 'procedura', że jak się nic nie dzieje to tydzień po terminie porodu zgłaszasz się do szpitala i dopiero robią ktg trochę się martwię, im bliżej finiszu tym bardziej jestem przerażona że mogłoby sie coś małemu stać......

Gość LunaLunaLuna
u was tzn gdzie??

Gość odpowiedzcie plis
w moim mieście, w zasadzie miasteczku

Gość bojowkowa LKS
mi kazano przyjsc w dien terminu na ktg, nic nie było wiec powiedzieli prosze przyjśc za tydzień, ale urodziłam 3dni póxniej

Gość kjk kmcxcx
Ja mam co tydzień od 35 tyg ktg ale rodzę w prywatnym szpitalu i u nas to jest standard.

Gość nie oznacza to ze juz
ja mieszkam w de i od 30 tyg.ciazy mam ktg teraz chodze co tydzien i zawsze ktg mam ale nie wiem jak w PL

Gość ja w Lublinie
przy bezproblemowo przebiegającej ciąży miałam robione ktg dopiero jak zgłosiłam się do porodu.

Gość odpowiedzcie plis
a usg? ja miałam robione w 33 tyg i lekarka mi powiedziała że jak wszystko będzie ok, to dopiero w szpitalu przed porodem.....

Gość kjk kmcxcx
Ja mam co 3 tyg od początku ciąży czyli na każdej wizycie. Teraz od 36 tyg co 2 tyg usg.

Gość bojowkowa LKS
a mi nie zrobili przed porodem usg, ostatnie bylo w 25 tc, już wtedy było dziecko główka odwrócone i lekarz powiedział że nie ma potrzeby;] ale przy porodzie bylam przerażona, bo myslalam że sie jakos źle przekręcilo i długo nie umialam urodzic (12h), skonczylo się cc :/