Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja i on 0000

co myślicie o tym wózku?:)

Polecane posty

Gość ha ha dokładnie
droższych nie było??

Gość dodadidadam
poczytaj se babo opinie na forach wózkowych, a chwal się przed koleżankami i tu d u py nie zawracaj.

Gość nie oznacza to ze juz
bardzo mi sie podoba :) ale fakt, cena powalajaca

Gość LunaLunaLuna
szału nie robi:O za te pieniadze znajdziesz ze sto ładnieszych,bardziej funkcjonalnych i wygodnych wozkow:O

Gość lalala_2010
nie ma awaryjnych i nie ma gps ani systemu samodzielnego parkowania nie umywa się do passata a snobizm z tego ocieka taki sam ....a tak poważnie przerost formy nad treścią. Fotelik samochodowy recaro- polecam ale tylko dlatego że ponoć najbezpieczniejszy cała reszta to naciąganie rodziców na drożyznę , wózek bezie funkcjonował jakiś rok i ma być po prostu wygodny dla dziecka czyli 3 poziomy oparcia i daszek, i lekki żebyś do sklepu dała rade go wciagnać czy po jakichkolwiek schodach ...a miłości do dziecka i czułości nie da się wycenić więc drożyzne nalezy olać!!!!

Gość zochaodpytlocha
nie podoba mi sie wogole.

Gość lamijka25
autorka weszła na allegro,znalazła najdrozszy wozek wsrod wielofunkcyjnych-nie wysilila sie za bardzo-i próbuje rżnac bogata mamusie:D:D:D:D zalosne:D jak slowo daje:D:D:D

no bez przasady...nie musze udawać bobatej mamusi.Wcale mnie nie znasz, nie wiesz kim jestem to dlaczego mnie oceniasz?Podoba mi sie ten wozek i tyle.A ze mnie na niego stac to nie Twoj problem...Dla Twojej wiadomosci sa wozki o wiele drozsze.To ze Tobie sie nie podoba to nic mnie nie interesuje.

Gość waasssssa
spacerówka chyba sie nie rozkłada to minus Ogólnie ladny ale rozkładana spacerówka to podstawa

spacerówka rozkłada się ,dosyć ładny wózek ,mi osobiście nie podobają się wózki na trzech kółkach ,a cena wysoka fakt ale to jest niemiecka firma a jak wiadomo Niemcy słyną z precyzji ,wózek na pewno bezpieczny ,sama mam niemiecki wózek i jestem zadowolona.

Gość csds
dla mnie zbyt kosmiczny; nie kupiłabym nawet za 10 zł

Gość wznawiam
witam, ja rowniez chcialbym zasiegnac opini na temat tego wozka najlepiej od uzytkownikow ;) jest to chyba jedyny wozek w typie parasolki na pompowanych kolkach. W kazdym badz razie bardzo bym byla wdzieczna za kilka slow na jego temat, zwlaszcza ze do tanich nie nalezy :(

Gość babyzen
A ja kupiłam ten wózek i ....jest fajny, niestety są dwa niedociągnięcia techniczne, których za te pieniądze wolałabym nie oglądać, jednak reszta to same zalety. Wózek ma wiele innowacyjnych rozwiązań. Lampka o dziwo przydatna była wielokrotnie w nocy, gdy musiałam jechać do pokoju obok przebrać Maluszka, wtedy wózek doskonale oświetlał mi drogę ;P Na razie jestem na etapie eksploatowania gondoli, która ma wiele możliwości regulacji wysokości, dzięki czemu Maluszek wraz z rozwojem poznaje świat z dogodnej dla niego perspektywy, a ponieważ w gondoli są zamontowane (odpinane) pasy sprawia że dziecko jest bezpieczne. Gondola jest odpinana od stelaża i wyposażona w podpórki które umożliwiają samodzielne jej stanie. Spacerówka. Jej pozycje regulowane są za pomocą zamków błyskawicznych ,oczywiście ma daszek, który jest odpinany. Ma też dwie super zalety. Jedna to taka, że jest szeroka więc dziecko w zimowej kurtce bez problemu się mieści, druga to że materacyki wyścielające siedzisko są dwustronne co urozmaica wygląd wózka i jest oczywiście praktyczne. w "komplecie" jest jeszcze nosidełko/mini fotelik, który jest wpinany w stelaż. Przy zakupie otrzymujemy folię przeciwdeszczową i nakrycie na gondolę. A teraz wady:) Pierwsza to taka, że stelaż wózka jest rzeczywiście ciężki, a druga jak dla mnie, stwarzająca więcej niedogodności to to, że uchwyty mocujące gondole i nosidełko nie są uniwersalne i za każdym razem przepinając element trzeba też wymienić owe uchwyty. Dodatkowym wydatkiem jest jeszcze zakup bazy isofix. PS do złośliwych. Jestem pewna, że za te pieniądze można kupić wózek i jeszcze dużo innych rzeczy ale jeśli kogoś stać.... są fiaty pandy i są mercedesy, jedno i drugie dla ludzi:)

Gość bzonia
Zena mam od ponad roku, po złożeniu jest płaski jak naleśnik więc świetny dla mam mieszkających za miastem i poruszających się często samochodem (jak ja:)) Nie sprawia problemów łatwo uprać tapicerkę, budka głęboka osłania przed słońcem, ma niestety swoją cenę ale mnie jeszcze nie zawiódł. A światełko naprawdę często się przydaje Pozdrawiam wszystkie mamy.

Gość ewelajnalublin
niestetyy link jest juz nieaktywny :) Jeśli chodzi o wózki to ja polecam te , które spełniają rolę nie tylko gondoli i spacerówki :) sama taki posiadam i jestem z niego mega mega zadowolona :) Oto on: http://www.2o2.pl/produkt,655,3w1-wozek-spacerowo-gleboki-mustang-v3-z-fotelikiem-pioneer-alu.html Polecam sklep 2o2! :)

Gość przyszla..mama
1. trojkolowiec? wywrotny, szczegolnie jak podjezdzasz na krawezniki, schodki etc 2. spacerowka plytka dosc 3. brak funkcji lezacej w spacerowce - przydaje sie w fazie przejsciowej z gondoli, jak kregoslup dziecka jeszcze nie jest wystarczajco sztywny 4 brak barierki w spacerowce za te cene wozek musi nie tylko wygladac, ale byc funkcjonalny. a jak z kolami, sa pompowane i amortyzowane? przy polskich chodnikach to podstawa ja bym takiego wozka nie kupila, bez wzgledu na cene