Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomboniera nieczekoladowa

Czy ktoś jest pewny na 100% że Michał Szpak jest homo lub hetero?

Polecane posty

Czy ktoś ma dowody, wie skądś, gdzieś wyczytał że on na pewno woli kobiety? Czy jest bi albo homo? Mam nadzieję, że nie :O Bo jest mega przystojny i w ogóle zajebisty. On ocieka seksem, tylko żeby był hetero ehh...

Gość niedawno w Mieście Kobiet
wypowiadał się, że jest tak zwaną trzecią płcią. Poczytaj sobie w necie na ten temat

no co ty, serio? :O załamka

a nie pomyliło ci się z madoxem? a kiedy był ten odcinek?

proszę nich ktoś napisze

Gość nie mam zmywarki w domu
ja oglądałam i tam był też madox i odniosłam wrażenie że szpak jest z tej grupy najnormalniejszy jeszcze ;p i nie określił tak siebie jako trzecia płeć tylko tytuł tego odcinka/temat tak brzmiał

Gość sdfg
on wyglada jak małpeczka

Gość leokadia niestojąca
jest hetero

Gość leokadia niestojąca
madox tam mówił że jest gejem (nie dosłownie ale o związkach mówił) szpak- nie

Gość leokadia niestojąca
nie sorry pomyłka, nie mówił że jest gejem madox ale pewnie jest a szpak nie wypowiadał się na ten temat sorry, zapomniałam jak to było w tym odcinkiu

no to jak jest w końcu? jeśli szpak jest gejem albo bi to się załamie

Gość wisniooowja
szkoda ze nie wygral bo ten staruch Loska mnie wkurza:(

Gość theus&mop
BOMBONIERA -to sie zalam kogo obchodzi taki lom .-szpak-

Gość natuska85
Hehe nadawałby się na dobrą koleżankę do towarzystwa na zakupy i nic poza tym. Ja obstawiam, że jest gejem. Mam kolegów gejów i on jest jeszcze bardziej zniewieściały. Te jego gesty, śmiech, mimika twarzy są tak przegięte, że nie wierzę, że nie jest gejem

a jakbym kurwa zapytała czy johnyy depp jest gejem to by każda pisała że to niemożliwe bo jest taki zajebisty itp owszem, mi też się podobał kiedyś bardzo Depp, lubię męską urodę, lubię to "coś" i Szpak to ma! więc się pytam jak to jest mi się wydaje że mnie nie zawodzi moja intuicja co do płci przeciwnej, że potrafię zgadnąć czy ktoś jest homo czy hetero, ale sami zrozumiecie chyba że Szpak to nieco inny przypadek

Gość skoro zawwsze masz 28 dni
nie mogę znaleźć nagrania z TVN ale tutaj piszą o tym: Michał Szpak w 'Mieście Kobiet'Pierwszego czerwca o godzinie 22:30 w programie 'Miasto Kobiet" w telewizji TVN Style będziemy mieli okazję zobaczyć Michała Szpaka. Rozmowa będzie dotyczyła zjawiska crossdressingu. Michał Szpak, Madox, Marcin Boronowski i Ana Wojkiewicz opowiedzą o tym, dlaczego lubią zakładać ubrania przynależne do płci przeciwnej i jak na to reaguje otoczenie. Czy mężczyzna w makijażu, w szpilkach i biżuterii to dziwak, czy człowiek otwarty i nie uznający konwenansów?

Gość natuska85
Jasne, ja sama znam 2 przypadki gdzie dziewczyny zakochują się w gejach, do dupy ta intuicja:P

mi się wydaje że potrafię to rozpoznać, choć czasem trudno zakochać się w geju, to jakiś irracjonalizm jak facet jest pociągający i jest gejem (choć to też brzmi jak paradoks) to po prostu pomyślę : ok, jest niezły ale zaraz zapala się czerwona lampka: on jest homo, wycofaj się ja nie mam z tym problemu :O

np Marcin Tyszka z Top model jest prawdopodobnie gejem a dla mnie jest bardzo przystojny tylko że gej więc nic już sobie z tego nie robię

Gość natuska85
A masz do czynienia z gejami na codzień? Bo ja tak. I mówię Ci - on jest gejem. Śmieje się dziewczęco, wywija rączkami na boki, nawet mówi jak gej! Hehe nie ma opcji że jest hetero, ja rozpoznam geja po 5 min. obserwacji:D

tak, znam kilku gejów ale uwierz że są i tacy po których nigdy nikt by się nie spodziewał. jeden gej ode mnie nosi damskie ubrania niektóre i zachowuje się dość specyficznie, wywija rączkami itp ale mam też kumpli, których wręcz określiłabym jako dresiarze i jeden z nich też ma takie gesty, ale robi to nieświadomie

Gość natuska85
Wiem, że są tacy. Osobiście znam jednego. W nim właśnie kiedyś zakochała się moja znajoma z pracy. Przenigdy bym nie powiedziała, że to gej, praktycznie nic go nie zdradza. Może właśnie trochę ten ich charakterystyczny sposob mówienia. Ale nie zaprzeczysz, że Szpak ma takie odruchy jak przegięci geje.

Gość mowil w jakiejs gazecie
Że jest heteroseksualny, a jego wizerunek jest metroseksualny i taka jego uroda.

może on po prostu taki jest na scenie a nie prywatnie, może to przez stres poza tym, no ludzie kochani- może on jest po prostu wrażliwym człowiekiem? nie każdy facet musi być twardzielem tak, wszędzie piszą że jest hetero w sumie a np Marilyn Manson nie wygląda jak pedał z tym swoim wizerunkiem?

Gość anastejżja muffo
Ja się wypowiem bo się na tym znam. jak ktoś oglądał miasto kobiet i ten odcinek to łatwo można poznać m. in po tym jak kto siedzi Michał siedzi bardzo po męsku, szeroko rozstawione nogi, ręce oparte o fotel Wystarczy spojrzeć na tego dziwoląga co się w korale i szpilki ubrał, albo na tą kobiete-faceta Na końcu Madox...operuje rękoma, krzyżując je, wykręcając jak kobieta a skrzyżowanie nogi (położenie na drugiej) świadczy o jego niepewności seksualnej, czyli albo jest bi albo sam nie wie czego chce dla obserwacji: wielokrotnie widziałam jak marilyn manson w wywiadach praktycznie zawsze zakłada nogę na nogę a mimo to jest hetero. mimo wszystko jednak taka mowa ciała jaką opisałam wyżej świadczą kolejno o: Szpak- hetero Facet w koralach- hetero, ale przyznam że jest mega dziwny i jego najtrudniej mi było odczytać Kobieta-facet- bi z przewagą upodobań lesbijskich Madox- bi z przewagą geja Znam się na tym, studiuje psychologię na SWPS-ie na III roku więc siłą rzeczy muszę to wiedzieć i się tym interesować. Teraz już nigdy nie mam problemu by rozpoznać orientację seksualną. I nie mylcie sposobu ubierania się z orientacją (oczywiście TYLKO sposobu, bo on się łączy z wieloma czynnikami!). Sam styl ubierania jeszcze nie przesądza o orientacji. Ja też czasem lubię wyskoczyć w bluzie mojego brata i w dresach, założyć kaptur i pójść z psem na spacer czy nawet na miasto a jestem hetero i mam narzeczonego. To tyle ode mnie. Pozdrawiam

Gość kamila horacjańska
ej weźcie sobie zobaczcie w mieście kobiet jak szpak w ogóle patrzy na tych wszystkich dziwolągów, ma taką poważną minę jakby myślał: "ja jebie zaprosili mnie do programu z takimi mutantami"

Gość ifigenia mała
ja mam inne odczucia jak np powiedział, że nie obchodzi go zdanie innych i ma to w dupie po czym dodał: bardzo głęboko...i się zaśmiał podejrzenia czyli jednak kakauko mu w głowie i penisy :D:D taka prawda autorko