Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek bez przyszlosci

Matka mi wlasnie kazala znalezc prace, ale ja mam tylko 'srednie'

Polecane posty

Gość Ania dagmara
Nie wiem nawet czy ma mi być ciebie żal... 3 lata wegetacji co za prymitywna egzystencja, weź się ogarnij. W garść się weź i do roboty. Ile ty masz lat? Jak uważasz że średnie wykształcenie nic nie daje to na studia rusz dupsko

Gość Ania dagmara
Jeśli chcesz mieć potem pracę to wybierz jakiś techniczny jeśli uważasz że na takim sobie nie poradzisz to wybierz prosty humanistyczny jakiś. Co cię interesuje? Zastawów się i decyzja będzie prostsza może. To na budowę do roboty idź i uwierz że żadna praca nie chanbi a pieniądze ci się przydadzą. Zmien swoje życie

Normalnie jak gdybym słyszała moją historię życia ... :( Kiepska sprawa...Tyle ze jestem starsza i nie siedze w domu 3lata.. Ale nie wdze perspektyw dla siebie żadnych.. Poza tym jestem z małego masta,a ty WAWA tam raczej praca jest a nie 16%bezrobocia...

do szkoły nie, do pracy nie..:O masakra jakaś rusz dupę i daj żyć rodzicom... zawsze możesz wyjechać za granicę i robić na zmywaku...

a Ty myślisz, że tylko z biegłym angielskim ludzie pracują w Anglii? otóż nie, w fabryce znajdziesz pracę bez języka...moja szwagierka zapierdziela w fabryce i jest zadowolona :P