Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Pytanie o programy rozrywkowe.

Polecane posty

Czy wysłaliście kiedykolwiek głos w postaci sms na swojego faworyta w takich "szoł" jak ju ken dens, mam talent, x-factor, taniec z gwiazdami(?) albo do realisty show big brother, bar? Ja muszę przyznać szczerze, że nigdy nie wysłałam smsa, bo mi szkoda było 2,44 lub 3,66 (po podniesieniu vat jeszcze drożej) :P

"ju ken dens" było napisane ironicznie. Ale widocznie ktoś, kto pisze do mnie żebym się "ogar" nie rozumie ironii czy sarkazmu. Cóż, nie każdy też musi:P

Tak :) ale po tym jak durna sierota Madzia Welc wygrała Mam talent zraziłam sie i już nie wysyłam. Poza tym potem przez pół roku przyłaziły mi jakies durne podziękowania i sms-y z propozycjami konkursów :o

Zastanawia mnie to, bo po finale x factor, który był niedawno, widziałam na Kafe wątek, gdzie poszczególne osoby pisały na kogo głosowały i kto musi wygrać :P Ciekawe jak duża liczba osób naiwnie śle smsy na swoich faworytów w tego typu programach:) Często nie jest to 1 lecz kilka smsów podczas tylko jednego (sic!) odcinka.

Gość gość
znacie cos aktualnego?

Gość perk
Często oglądam jakieś śmieszne programy np ale numer, choć dziś na puls 2 mam zamiar obejrzeć gwiazdy lombardu- moim zdaniem świetny program rozrywkowy dla dorosłych, dzieciom w tym czasie można puścić na YT bajkę :)