Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wewewewewee

Problem z bratem i kolezankami

Polecane posty

Gość wewewewewee

Mam starszego brata, ktory by podniesc swoje umiejetnosci w podrywaniu kobiet, czytaj w zaciaganiu do lozek, zaczal czytac od kilku miesiecy poradniki na ten temat oraz ksiazki o psychologii kobiet. Efekt jest taki ze tego czasu znacznie wzrosla jego liczba partnerek seksualnych(tych na jedna noc). Problem polega na tym ze na teli liscie znalazly sie prawie wszystkie moje przyjaciolki, dobre kolezanki i te singielki(te przewazaja) i te w zwiazkach. Jesy mi strasznie glupio gdy spotykam sie z nimi i wiem ze np dla przykladu Aska przespala sie z moim bratem w ubiegla sobote. Zapewne zapytacie sie skad to wiem? Wiem, bo ten moj brat sie tym strasznie chwali(jakby bylo czym) a szczegolnie jest szczesliwy gdy upoluje jakas moja znajoma. Ostatnio mi nawet powiedzial zebym sobie poszukala nowych znajomych bo niedlugo sie skonczy lista tych ktorych jeszcze nie zna "doglebnie". Jak wybrnac z tej sytuacji? Kolezanek, przyjaciolek nie zmienia, za dobrze i za dlugo sie znamy. Azeby wyjasnic cala sytuacje to te moje kolezanki przypuszczaja ze ja wiem o tych ich wyczynach z moim bratem, o tym przynajmniej swiadczy ich niektore aluzje(ale ten twoj brat jest "wysportowany")

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować