Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZĘ O OPINIE

CO SĄDZICIE O TYM WÓZKU????????

Polecane posty

Gość hahahha..:D
looknijcie to zdjecie w tym linku:D ta pusta pała tak sobie wyobraza siebie,haha:D za duzo odcinkow dynastii sie tępota naogladała:D:D:D

Gość eurora
ten wozek ma wszystko nawet podporke pod plecy ktora w roznym stopniu przestawiasz i przystosowany jest do 12 -cy.ale ja nie kaze wam kupic ,ja kupilam bo jest w moim stylu

Gość tup tup tup...
podporke pod plecy ma prawie akzdy wozek..poczawszy od tych za 1000 zł:O:O

Mi zawsze ten wózek kojarzy się się z horrorem ,a czarny już w ogóle .

podpórkę że dziecko ,może siedzieć? i co są szelki czy co? bo te wózki to chyba sama gondola ,a masz już upatrzony spacerowy wózek ,stawiasz na klasyczny czy bardziej sportowy .

Gość hahahha..:D
Olga, eurora musi wgooglac czy sa szelki w tym wozku, jak znajdzie to ci odpisze:D

Gość eurora
oj piszcie od razu ze to jest zazdrosc a nie wozek brzydki,do widzenia wam wszystkim ,i do jednej wypowiedzi na zmywaku chyba sama jestes,ja jestem w kraju i stac meza na moje zachcianki,a wozek sprowadzil z angli.a zreszta po co ja sie tlumacze.

aurora odezwi sie ,widzialam zasdrosnice piszace bzdury ale ja tez mam chrapke na ten wozek ,tylko u nas kosztuje 8 tys dlatego chce wiedziec ceny w angli

oj nie przesadzajcie, jesli kogos stac to kupuje, nawet jakby mu to mialo miesiac posluzyc. ktos je musi kupowac skoro sa w sprzedazy. a o gustach sie nie dyskutuje. mi sie nie podoba po prostu i zeby nawet mi za darmo dawali to wolalabym kupic jakis inny ze skretnymi kolkami. wygoda dziecka owszem wazna ale wozek musi byc tez dla mnie wygodny. a Autorka rzeczywiscie, przyszla zapytala i poszla. moze faktycznie reklama wozkow :D