Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za porazka

nasypalam za duzo papryki do dania!co robic?

Polecane posty

Gość co za porazka

pomozcie!jak uratowac jedzenie,zeby nie bylo takie ostre?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dodac wiecej skladnikow, nic innego nie zrobisz, jezeli jest to np. cale mieso, to mozesz odkroic zapaprykowana warstwe. a co robisz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co za porazka
a wymyslilam sobie taki sos...cukinia,cebula,pomidory i wrzucilam za duzo papryki:/a jak dodalabym jogurtu naturalnego albo smietany byloby ok?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no właśnie zależy dla kogo
ale sypałaś ostrą paprykę czy słodką??? Bo jak słodką to przecież nic się nie stanie. A jak ostrą to jeśli w ogóle da się to jeść, to do talerza nałóż każdemu sporą łychę gęstego jogurtu typu bałkańskiego, taki zimny jogurt łagodzi ostrość przypraw.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
autorka napisala, ze ostrej ;) swietny pomysl z jogurtem. do tego jakis mdly ryz, czy makaron, wszystko sie wymiesza i bedzie zjadliwe :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie napisała że ostrej
na przyszłość syp przyprawy najpierw na dłoń, a potem dopiero do dania.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
napisala: "pomozcie!jak uratowac jedzenie,zeby nie bylo takie ostre?" przeciez jakby nasypala slodkiej, to by nie plakala, ze takie ostre ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×