Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszamijamja

problem z facetem

Polecane posty

Gość pierwszamijamja

hej. Mam problem z facetem z którym się spotykam - otóż trwa to już jakiś czas -prawie 2 miesiące. Spędzamy ze sobą dużo czasu, jeśli chodzi o sprawy łózkowe ,to wszystko "poszło" dość szyko,to nie w moim stylu i jeszcze tak mi się nie zdażyło ,po prostu kiedy go poznałam byłam totalnie załamana.. Problem w tym,że gdy zapytałam sie go ,czy jesteśmy jakoś oficjalnie razem,on powiedział że spokojnie, mamy dużo czasu,że któtko się znamy i takie tam..cały czas czekam na jakiś krok z jego strony.. Próbowałam innej strategii: chciałam z niego wyciągnąć,czy coś do mnie czuje, ale nie chcę naciskać ,jedyne co udało mi się od niego usłyszeć,to to,że mysli o mnie, że traktuje mnie poważnie,że nie chce,żeby nasza znajomość skończyła się po paru miesiącach,że hmm..jestem super ;) Kiedy czasem zapytam o to,czy coś do mnie czuje,słyszę tylko że jestem strasznie nieceirpliwa,.. najłatwiej przychodzi mu rozmowa o seksie,co mnie rani.. Zwraca się do mnie czule, zauważam oznaki troski z jego strony.. Teraz to wygląda tak,że często chodzimy na miasto z jego znajomymi, do kina, albo jedziemy do domu nad jezioro.. Dobrze sie dogadujemy, zależy mi na nim i męczy mnie to,że nie wiem na czym stoje .. nawet nie wiem,czy mogę mu ufać,czasem nie widzimy się 3-4 dni,nie piszemy za dużo smsów.. To trudna dla mnie sytuacja,czasem boję się,że jestem tylko jego zabawką. ostatnio nie odzywałam się do niego tydzień,spisałam naszą znajomość na straty ,tylko i wyłącznie ze strachu przedjego złymi zamiarami wobec mnie...ja już po prostu nie wiem co mam myśleć ;/ Co mi radzicie?

Gość expert_34
powiedz ile masz lat a Ci pomożemy :-)

Gość pierwszamijamja
czyżby mój post brzmiał az tak głupawo? 21 . on 25

Gość expert_34
Nie, wcale Twój post nie brzmi niezręcznie. Mam wrażenie , że facet chce Ciebie tylko na pewien czas.A ty zrobiłaś błąd, bo za szybko się mu oparłaś i traktuje Ciebie jaką tą łatwą. Lubi spędzać z Tobą czas ale nie szanuje Ciebie w odległej przyszłości. Lepiej daj sobie z nim spokój zanim uprzykrzy Tobie życie.

Gość pierwszamijamja
dziękuję za odpowiedź. Trochę zabolała. już w miarę zaleczyłam ranę przez ten tydzień,po prostu się od tego odcięłam,ale po tym czasie to on nie dawał mi spokoju,dzwonił mówił,że bał się,czy coś mi się nie stało,że wyszłam bez pozegnania,przyjechał,gadaliśmy... Mam straszny mętlik w głowie, najgorsze jest to ,że ja dałabym z siebie wszystko..

Gość expert_34
Sam jestem facet podobnie w jego wieku i mogę powiedzieć, że instynktownie tak samo bym się zachowywał jak on. Mam namyśli takie pozorne troszczenie się o Ciebie ze względu na seks.

Gość ona:-):-):-)
no właśnie ty dałabys z siebie wszystko a on co?wielkie nic. odpusc sobie tego goscia, bo najwyrazniej jestes potrzebna mu tylko do łóżka...za szybko mu uległas...

Gość pierwszamijamja
już po wszystkim. Dziękuje Wam ;) mam nadzieję,że się nie złamię..

Gość dqwedfqwe
tak też mi się wydaje że za szybko się z nim przespałam i stwierdził że szybko poszło, dostał to czego chciał i dalej nie wie co z tym zrobić. Może głupio mu z Tobą zerwać bo czuje się zobowiązany tym że się z nim przespałaś. No albo po prostu potrzebuje czasu może tylko cie lubi i czeka aż się zakocha a puki nie będzie pewny co czuje nie chce się określać. Może za szybko "odkryłaś karty" i chłopak się znudził bo już nie ma co w Tobie odkrywać i jest w "kropce". Faceci szybko się nudzą i potrzebują ciągłych wrażeń. Zaskocz go czymś a nie marudz i nie gadaj ciągle o tym samym "kochasz mnie czy nie kochasz?" faceci tego nie lubią. Jak będzie gotowy sam ci o tym powie. Myslę że powinnaś trochę jeszcze poczekać nie wiem może z miesiąc góra dwa jak faktycznie się nie określi to odpuść sobie przynajmniej na jakiś czas i zobacz jak się zachowa. Albo wróci na klęczkach albo się nie odezwie i wtedy będziesz wiedziała że mu specjalnie nie zależało