Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge dluzej tak:(

Kobietki doradzcie co mam robic...

Polecane posty

Pisze przez neta z pewnym mezczyzna. Problem w tym ze on jest z drugiego konca Polski ale dla dobra pewnej sprawy skłamałam ze mieszkam gdzie indziej, i się okazało ze to kilka km od jego miejscowości.. :o:o I podesłałam mu fałszywe zdjęcie:/ Nie gancie mnie, wiem ze glupio zrobiłam... Czym dluzej z nim pisze to go lubie coraz bardziej.Nie wiem jak dlugo wytrzymam nie chce sie w nim zakochac. To dziwne ale on jest spokojnym, milym facetem i strasznie mnie do niego ciągnie, choc zawsze gustowałam w śmiałych, towarzyskich facetach.. Brzydka nie jestem ale to zdjęcie... wysłałam ladniejszej dziewczyny choc podobnej - male oczy, duze usta, podobny ksztalt twarzy i wlosy... no ale na pierwszy rzut i tak by rozpoznał gdybysmy nawet sie mieli spotkac.... :o:o Boje sie ze sie w nim zakocham i wtedy to dopiero będzie tragedia. Ale tez nie chce zrywac z nim kontaktu. Dodam ze jest starszy o 10 lat... pomozcie..

Gość fgnfgn
wnioskuję, ze ty masz góra 6 lat? dorośli ludzie tak nie robią

ta, jakbym miała 6 lat to bym uczyła sie pisac nie wspomne o komputerze:o

nie mam 12..

znajdzie sie ktos kto by sensownie doradzil ?

cos ci podszywie nie wyszlo :)

Gość och i achaaaaa
starszy 10 lat? to on tam pewnie z niejedną dziwka pisze, wiec wyluzuj i tak by cie wyruchal i kopnal w dupe

Gość gutek,.................
Napisz prawde i tyle

mam 19 .. on 29 . jest prawiczkiem, bo jakos nie mial szczescia do kobiet. I wiem ze do innych nie pisze tak jak do mnie.. to sie czuje ..

ale jak sie przyznam to moge z nim stracic kontakt z tego nie chce..

prawiczkiem i ma 29 lat? a Ty masz 19? i robisz takie bzdury? gratuluje. Męzczyzna najbardziej nie lubi byc robiony w ciula, ale jak to dobrze rozegrasz to wyjdzie ci to na plus, pogadaj z nim o tym szczerze, ale podkresl, ze to on taki fajny i masz takie szczescie, ze z nim piszesz, ze chcialas byc atrakcyjniejsza etc, tak jak kobiety potrafia...

Szanujesz go?

wiem ze to glupie ale na poczatku znajomosci mu wyslalam bo myslalam ze nic z tego nie bedzie, chcialam podniesc wiarygodnosc.. ale wiem ze teraz sie moze poczucoszukany dlatego mysle czy nie lepiej byloby zerwac kontakt ... tak jest prawiczkiem, ale jest na prawde fajnym mezczyzna, podoba mi sie bardzo. Tacy to rzadkosc teraz... szanuje go dlaczego mialabym nie?

No skoro sznujesz to chyba zasługuje na prawdę. Poza tym myślę ze zrozumie jak mu napiszesz ze nie mialas zaufani a teraz masz i stad to male klamstwo