Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzannaaaa29

jak myslisz czy w internecie....

Polecane posty

Gość Zuzannaaaa29

.... mozna poznać kogos wartościowego? Zdarzyło wam się juz spotkać kogos i nie mowie tutaj o sexie czy partnera ale tak normlanego czlowieka kolege z ktorym sie milo spedza czas ot tak kawa piwo impreza czy spacer??

Rozmawiałam z kilkoma fajnymi facetami z kafe :) a jacy są na prawdę nie wiem bo nie pisałam w celu umawiania sie.

Gość Zuzannaaaa29
no ok ale to tutaj a ogolnie w calym internecie.... jesli o mnie chodzi to spotkalam takich chcialam was zapytac jak wy to widzicie

Gość można - oczywiście , że TAK !
Ja poznałam przez internet dwóch chłopaków. Jeden z nich poznany na czacie -w realu masakra, ale starał się być miły, choć średnio wychodziło - pisało się z nim dobrze - do czasu spotkania, potem wszystko padło. Drugi - poznany tutaj - nie chcę zapeszać, ale rewelacja zarówno pod względem pisania jak i poznany w realu. Ale mój własny i nie oddam ;-)

Gość Zuzannaaaa29
wicie panuje ogolna zasada ze w necie tylko zboczency itp wiec chce obalic ta zasade bo ludzie czasmi zyja tylko internetem.... i zdarzaja sie wartosciowi....

Gość gutek,.................
Tak

Gość gutmen
ja taki jestem ale niestety mam 17 lat :D tylko

Gość Zuzannaaaa29
mam ruska klawiature i nie ma polskich znakow wiec sie nie czepiaj literowek bo tylko ludzie z kompleksami sie czepiaja bledow innych