Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam stalego nicka

za 20-30 lat przyjdzie fala samobójstw szczególnie kobiety

Polecane posty

popatrzcie na dzisiejszą młodzież, kasa, wygląd. Kobiety wiedząc, że ich uroda przeminęła, będą wolały się zabić. Co o tym myslicie? Wszyscy się tacy wygodniccy zrobili, nie tylko o urodę chodzi, ale w duzym stopniu o to.

Gość dsevffdr
up

Gość dfddfdfdf
no wlasnie tez jestem ciekawa co sie stanie z tymi ludźmi, dla ktorych liczy sie tylko wyglad i ruchanie, co z nimi bedzie jak sie zestarzeją? związki coraz bardziej plytkie, oparte glownie na lozku, nie to co kiedys gdy ludzie naprawde sie szanowali i kochali :O

Gość fgewfgwegwe
nie zgadzam sie

Gość dfddfdfdf
oczywiscie tez nie są idealne, ale jednak ci ludzie nie wychowywali sie jeszcze w czasach takiego wyuzdania jak teraz, wiec mysle ze bedzie jeszcze gorzej

Gość sratypierdatyyyyy
kiedyś nie było rozwodów i wcale nie oznacza to że ludzie się szanowali - to kobiety siedziały cicho wyznający zasadę "skoro bije to kocha" i "co warta jest kobieta bez chłopa". Myślenie współczesnych 20 30 40 50-latków jest zupełnie inne. Jak nie pasuje to wyp.....dam sobie radę sama.

Gość dfddfdfdf
moi rodzice oboje po 50 sa ze soba, ale niestety wsrod rodzicow znajomych to pelno rozwodow :O

Gość JJJJJJustynaaa
zawsze byli wyuzdani i cnotliwi, za to dawniej nie było takich chorych psychicznie fanatyków, jak teraz. Albo nie mieli tak łatwo w zabieraniu głosu publicznie, raczej się ich pakowało do psychuszki i tam sobie mogli wariować.

Gość dfddfdfdf
mysle ze to wina kobiet, ze sie puszczają strasznie i daja dupy bez slubu, ciezko potem taka szanowac :O albo to wspolne mieszkanie na kocia lapę, dramat, keidys tego nie bylo, chyba ze w jakiejs patologii pijackiej a teraz pelno mlodych kobiet tak robi. dla nich mieszkanie bez slubu i dawanie dupy to norma,. 50 lat temu tego nie bylo...

Przesatńcie mnie prześladować, bo poepłnię samobójstwo już teraz!!!! Nienawidzę was kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dfddfdfdf
ja sama jestem mlodą kobietą ale po prostu nie rozumiem innych kobiet czemu sa takie puszczalskie. ale faktycznie ciekawie bedzie za te 20, 30 lat... o ile swiat jeszcze bedzie istnial :D

Gość czary mary przepowiadam
gówniarze podorastają i zajmą się porządnym życiem: będą brac kredyty i zatrudniać się w urzędach, sklepach itp. i będą pisać na kafe: co to się teraz porobiło na świecie - o nowych gówniarzach, którzy zajmą ich miejsce, a potem jeszcze dodadzą: do lekcji gimgówna.

Gość do dfdfdfd
No tak, 50 lat temu nie mieszkało się razem na kocią łapę, tylko kupowało się kota w worku. A później wielkie rozczarowanie, nieszczęśliwe małżeństwa, ale nie można się było rozwieść, bo co ludzie powiedzą. Jak myślisz, dlaczego kobiety, których młodość przypadła na tamte lata często są tak sfrustrowane i nieszczęśliwe? Ja wolałabym być do końca życia sama, ale wolna, niż utknąć po uszy w takim bagnie, jakim jest nieudane małżeństwo. Jeszcze jedna rzecz - kiedyś wybór partnera życiowego nie był tak skomplikowany jak teraz. Kobiety nie miały większych wymagań. Chodziło o jak najszybsze złapanie jakiegokolwiek mężczyzny, bo przecież kobieta bez mężczyzny jest nic nie warta. Żadna nie wydziwiała, ważne było, że mężczyzna nie pił, nie bił, był w miarę czysty i chciał się żenić.

Gość do dfdfdfd
Chyba nie uważasz, że da się poznać człowieka na godzinnym spacerze trzymając się za rączkę, raz w tygodniu przy niedzieli, kiedy jesteśmy odstawieni i chcemy zrobić jak najlepsze wrażenie. Póżniej ślub i wielka rozpacz, bo książę z bajki zmienił się o 180 stopni. Dziękuję bardzo, wolę się "puszczać" mieszkając z facetem kilka lat przed ślubem.

Gość jestTychZjebów
od diabła na świecie

Gość racja ja mam 22
i juz sie czuje staro :(

jestem kobietą mam 20 lat i nie życzę nikomu samobójstwa, tylko tak się zastanawiałam nad tym i tyle.

http://lobuziara321.mixer.pl/ jak sobie ją wyobrażacie za 30 lat? patrzę na swoich rodziców, późno mnie mieli;) ojciec 67 matka 60 i w zupełnie innych czasach dorastali, ja sama nie mogę sobie siebie wyobrazić jako babcię. ile dziewczyn się puszcza za kasę, wcale nie jest ich tak mało, co one potem zrobią? czym zarobią jak będą stare?

Gość Jestem guupi....
sami umra...z glodu...bo albo dostana emerytury--jalumuzne, albo i nie, bo zus splajtuje...

wszędzie tylko pogoń za pieniądzem, pogoń za markami, mój ojciec nie ma pojęcia co to jest apple czy iphone, DKNY, kosmetyki diora itp, wydaję mi się, że wszystko opiera się na kasie i wyglądzie, wiadomo jest mnóstwo zabiegów, ale procesu starzenia się nie zatrzyma... zobaczcie ile postów jest na chirurgii plasycznej, młode kobiety najczęściej, jak sobie je wyobrażacie za 30 lat?

jak dostaną marną emeryturkę to myslisz, ze będą chciały żyć przyzwyczajone do dużych pieniędzy, wycieczek?

Gość K-O-N-O-P-I-A
hm

co ma do tego alkohol, moj ojciec to nie alkoholik

forum jest od dyskutowania i naszło mnie na przemyślenia to napisałam tu:) sama dbam o wygląd, łapię się na tym, że stawiam go na pierwszym miejscu i zaczęło mnie to przerażać. pieniądze plus wygląd najbardziej się dla mnie liczą na ten moment, oceniam po wyglądzie, ciuchach....