Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziarać czy nie dziarać

Czy działają na was pikantne tatuaże?

Polecane posty

Gość dziarać czy nie dziarać

Na mnie działają i podoba mi się gdy dziewczyna ma tatuaż. Ja planuje sobie dopiero zrobić ale moja dziewczyna tego nie toleruje. Początkowo chciałem jakiś mocniejszy klimat erotyczny ale jej się to nie podoba. I teraz nie wiem czy mam to zrobić wbrew niej czy może powinienem jej posłuchać. Oczywiście nie chodzi mi o takie przegięcie jak tu lol (pierwsza fotka ) http://www.Humorr.pl/s.php?id=23523 Próbowałem też ją namówić żeby zrobiła sobie w dolnej części pleców, tam mi się najbardziej podoba, szczególnie gdy się laska wypina :P Na przykład takie chińskie symbole: http://tattooscollection.com/wp-content/uploads/2011/01/tattoo_girl2.jpg Konkretnie chodzi mi o posiadanie tatuażu na którym widać zasysa krągłej postaci kobiecej, szerokiej w biodrach długowłosej, z widocznymi piersiami. Problem tez w tym czyja twarz by miała mieć. Mogła by być na podstawie fotki mojej dziewczyny ale by się dziwiła gdyby zobaczyła taki swój portret. A co będzie jak mnie rzuci albo z nią zerwę? Głupio by było nosić ja do końca życia. Taka twarz super prezencyjnie wygląda jak fotka: http://inkedskintattoo.files.wordpress.com/2010/10/katvondtattoos.jpg Ot i takie moje dylematy. I jak to jest ze starzeniem się tatuażu, podobno po kilku latach jest do bani i trzeba usuwać, a na starość to już w ogóle badziewie. A wam się podobają tatuaże u kobiet? A czy tatuaż u faceta działa dobrze na laskę? No i co Wy na to? Artooorrrooo

Gość o kubra
Dla siebie to robisz czy dla kogos ?

Gość obrońca zwirzatt
Wiesz gdzie sobie wydziaraj taka maupe? na ch zboku !!!!!!!!!!!!!!

Gość Artooorrrooo
dla siebie ale tez myślę o niej przecież też będzie patrzyła na moje ciało

Gość Pikantne pewnie, że działają
Wydziaraj sobie papryczkę chilli :O A najlepiej przestudiuj podczas całego procesu jakiś podręcznik języka ojczystego,bo ten bełkot ciężko zrozumieć :O

Gość niekonieczny
Tatuaże są dobre dla prymitywów.

Gość Artooorrrooo
jak to dla prymitywów/ a co w tym prymitywnego, wielu znajomych w pracy ma. nie są prymitywni, skończyli technikum. nie można powiedzieć ze to prymitywni ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poleeeeeeeewka
a co ma technikum do bycia prymitywem?

jak ci sie podoba to sobie zrób i tyle! twoje ciało i twoja decyzja! a laska pytała ciebie czy lubisz kolczyki w uszach? no k****wa bez przesady..... tylko dobrze się zastanów co to ma być i gdzie ;)

Gość FABIK
ja sobie wy*bałem 3 dziary w simie w odstepie roku, najpierw na ramieniu to laski sikały jak to zobaczyły, taki tiger calkiem spory, pozniej zrobilem na lydce i teraz na klacie, ale nie taki duzy, mam smak i dobralem sobie