Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TylkoNieTo

RZecz się stała niesłychana..........................

Polecane posty

Gość TylkoNieTo

To straszne. Opowiem wam moją historię, bo nie mam komu się wyżalić. Cały czas się męczę, czuję ból i żal, spróbujcie mnie zrozumieć. Staraliśmy się z mężem o dziecko, dość długi okres minął nim zaszłam. Obydwoje jechaliśmy na lekach, ciągłe badania, wizyty u lekarzy, wyjazdy do różnych miast, różnych lekarzy - to męczące. Chociaż nie, nie zawsze, zwłaszcza na początku może i nie, zawsze jest iskierka nadziei, że może gdy wybierze się do kogoś nowego, to coś poradzi. Leczyliśmy się różnymi lekami, różnymi zabiegami, wydaliśmy na to kupe pieniędzy, bo w końcu czego się nie zrobi dla tak małego maleństwa... Osiem lat. Bite osiem lat bardzo staraliśmy się o dziecko. To była męka, widzieć różne mamy z wózkami, podczas gdy ja nie mogłam mieć tego czego chciałam. Po tych ośmiu latach wiele się nauczyłam. Aż w końcu spełniło się moje marzenie. Moje jedyne maleństwo... Mój dzidziuś. Dziś jestem w siódmym miesiącu ciąży i okazało się że moje dziecko urodzi się bez rąk i nóg... Mój Boże, jesli istniejesz, czemu mnie i mojego męża tak każesz... ;/

Gość adinnaaaa
jesli to prawda to bardzo wspolczuje, ale czasami trzeba zawierzyc naturze. ona chyba nie chciala zebyscie mieli dzieci i bylo tak to zostawic

Gość ytcyjtcx
nie wierze... przecież wcześniej by wyszło na usg...

Gość no nie wierzę..........
oby cię szlag trafił suko za takie prowokacje :O

Gość Smutne...13205
Skoro jest w 7miesiącu to usg to chyba wykrylo nie? Nic innego ci nie pozostaje jak urodzić i kochać... Będzie ciężko ale musicie dać sobie radę

Gdyby to była prawda to USG wykryłoby to już dawno;/ Jeżeli to prowo to gratuluje poziomu;/

Gość kluska.
zeby cie durna babo faktycznie nie spotkalo nic podobnego zalosne ze tacy ludzie maja palce zeby nimi stukac w klawiature

Gość TylkoNieTo
Rozumiem, że możecie mi nie wierzyć... Wcale nie napisałam, że okazało się to w tym momencie, okazało się to wcześniej.. po prostu to forum znalazłam dopiero niedawno, czytałam wasze posty, oglądałam wasze tematy.. długo zastanawiałam się czy w ogóle o tym napisać. W końcu nie wiem czy jest potrzeba dzielenia się swoim życiem prywatnym na forum... Jednak coś we mnie impulsywnie zaatakowało i zrobiłam to... ...a Wy mówicie, że to prowokacja....

to co ty piszesz to jest nieprawda ,,, jesli naprawde twoje dziecko było bez rak i nog to by lekasz zalecil ci badania genetyczne czy inne . i napewno we wczesniejszych usg by cos było widac ,,,,,, wiec nie rob z siebie idiotki tylko sie zastanow co robisz ...

Gość TylkoNieTo
Byłam badana w wielu klinikach w polsce, byłam u wielu lekarzy.. Jak pisałam wyżej, wiem już od jakiegoś czasu.. Nie chcę wdawać się w szczegóły, chcę tylko wiedzieć czemu tak Bóg mnie i męża pokarał..

Gość ojjjtam
Jasne, tylko na USG widać dużo wcześniej rączki i nóżki... Nie wierzę w to co napisałaś. Sama staram się o dziecko, używam 2 miesiąc Cyclotestu Baby i wiem, że jak w końcu uda mi się zajść w upragnioną ciążę to będę się badać i robić USG.

Gość TylkoNieTo
Ja jestem załamana.. ja nie liczę czasu już od bardzo dawna.. każdy dzień u mnie wygląda tak samo.. Nie to co u męża, który woli zająć się pracą. Postanowiłam się tu otworzyć.. Widząc wasze wspierające posty sama szukałam wsparcia.. jednak widzę, że nic z tego..

Gość luxi
powinnaś Panu Bogu dziękować, że wgl dał Ci szansę abyś miała dziecko, skoro tyle lat się starałaś i nic. a to, że dziecko będzie niepełnosprawne nie zdarzyło się tylko Tobie.wiele rodzin ma takie dzieci i dają sobie świetnie radę. i nigdy nie pisz, że Bóg "pokarał" Cię niepełnosprawnym dzieckiem. żadne dziecko nie jest karą. żadne...

Gość a nie pomyślałaś...
A nie pomyślałaś o przerwaniu ciąży? Chcesz skazać dziecko na bycie rośliną? Wiesz jak ono będzie się męczyć?