Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frycia.1987

czy lekarz moze sie mylic...

Polecane posty

w pazdzierniku bylam u gin i stwierdzil 6 tyg ciaze po 3 dniach od wizyty dostalam okres i juz nic nie dalo sie zrobic. Tydzien temu znowu bylam u gin poniewaz nie dostalam przez miesiac okresu , na usg znalazl znowu 6 tyg ciaze, po 5 dniach znow okres i duza ilosc skrzepow, czy jest mozliwe , ze gin. pomylil sie co do pecherzyka ciazowego z czyms innym???

Gość ojej..
Wydaje mi się, że 2 razy poroniłaś :(

czy to mozliwe ze kazda w 6 tyg??? cytologie mam ok i na usg tez nic takiego nie widac...jaki moze byc powod/??

rozne moga byc powody, moze byly slabe plodziki, moze masz problem z hormonami, moze przechodzilas infekcje, moze masz problemy z tarczyca??? zrob sobie badania poziomu hormonow, zrob sobie badania na tzw TORCH - to wygooglaj sobie, bedziesz wiedziec dokladnie, zrob sobie poziom progesteronu, prolaktyny i pogadaj z ginem na ten temat. Zazwyczaj nie zalecaja badan po dwoch poronieniach dopiero za trzecim ale po co masz trzeci raz przez to przechodzic?

dziwi mnie to ze tylko 2,5 dnia mialam okres-krwawienie , ale dalej mnie bola jajniki i piersi...okaze sie za tydz co lekarz powie

Gość Kazdy może się pomylić.
A zwłaszcza artysta. Niestety medycyna jest sztuką więc możemy mówić, że lekarze to artyści. Tak na marginesie fizycy ostatnio tez bawią się w modern art. Malują wałkiem malarskim tzw. struny na ścianach swojej wyjątkowo optymistycznej wyobraznii :D

Gość siri
Do autorki: zmień ginekologa....