Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona tym wszystkim..

opada w trakcie "jazdy"

Polecane posty

Gość zmartwiona tym wszystkim..

cześć dziweczyny, może mi coś poradzicie... moj problem a raczej chyba jego polega na tym ,że jak tylko "go" wyjmie ze mnie to szybko mu opada.. musze się troche namęczyć ustami lub ręką zeby znów we mnie wszedł.. co ja mam robić.. albo on.. ?

Gość qwak
kup mu Kamagrę będzie jeździł po tobie całą noc

kamagra pomaga,sprawdzilem,jedno opakowanie,4szt. i juz nie potrzebowalem wiecej

Gość opertu
pendzior gdzie kupowałeś Kamagrę?

wygoogluj,dyskretna przesylka,platne przy odbiorze,dostawa w dobe! Bralem po pol tabletki i spoko efekty

Gość opertu
pendzior spoko wygooglowałem sporo sklepów online ale który jest pewny....?

Gość Pen
pewnie sie stresuje albo za duzo mysli o tym

Gość as121
Witam Jeśli macie problem z nabyciem orginalnego leku na potencję, oraz takie problemy jak: - Brak wzwodu - Niepełny wzwód i zanik wzwodu podczas stosunku - Szybkie dochodzenie i przedwczesny wytrysk To mogę pomóc - Mi też pomogła inna osoba Sam krzystam z orginalnego polskiego leku wypisanego przez zaufanego lekarza (odpowiednik viagry) i jestem z niego zadowolony , jeszcze nigdy nie miałem tak mocnej i długiej Erekcji . Jeśli jest ktoś zainteresowany to doradzę (stosuję na bieżąco) - a w ramach pomocy mogę odsprzedać,- oczywiście niedużą ilość. Dalsze szczegóły omówimy przez maila - oferta grzecznościowa. as121@amorki.pl

Gość kylasol
Zapraszam do zakupu! Za listek kama...4tabletki 30zł Za opakowanie 1week pack ( kama... w zelu 7 smakow)85zł Daty ważności do 09/2013 przy zakupie 5 jeden gratis! Kylasol@wp.pl http://www.aukcje.fm/item.php?id=4852160