malinka111111 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 biorę tabletki od 3 miesięcy 2 miesiące Diane potem zmieniłam na Cypres...okres mi się trochę rozregulował bo miałam cykl 25-26 teraz już 33 dni i okresu nie ma..nic mnie nie boli ani brzuch ani nic....nigdy nie zapomniałam wziaść raz spóźniłam się godzinę..jako antykoncepcje stosujemy tylko tabletki, prezerwatywy nie..czy mimo wszystko jest jakaś szansa ze jestem w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba coś pokręciłaś Napisano Czerwiec 9, 2011 jakim cudem podczas brania tabletek miałaś cykl 25-26 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka111111 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 miałam np okres 25 załóżmy a potem 16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka111111 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 cos pomylilam zreszta niewazne bylo tak ze mialam od czasu tabletek okres szybciej zawsze a teraz nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba coś pokręciłaś Napisano Czerwiec 9, 2011 ile minęło od zażycia ostatniej tabletki? Bo chyba zakręcona jakaś jesteś, skoro piszesz o tak krótkich cyklach przy tabletkach anty. Robiłaś 7 dniowe przerwy? I ósmego nia zaczynałaś brać nowe? Bo wydaje mi się, że robiłaś coś nie tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach