Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stary Satyr

Nie szukam kochanki

Polecane posty

(choć gdyby się jakaś znalazła to być może bym sprawę rozważył) A póki co, życzę Wszystkim miłego dnia!

Gość z marsa
zlota rada

Gość chetne bym to wzięła od ciebie
a ile masz lat?? i jakiej szukasz?? i gdzie

Przeciez napisal, ze nie szuka. Czy Wy - kobiety ... zawsze dzialacie na przekor? ;)

Wszak nie szukam! A co do wieku to jestem w wieku Babci, kiedy ona była w wieku Dziadka z poniższego zadania: Dziadek i Babcia mają razem 147 lat. Dziadek ma dwa razy tyle ile Babcia miała wtedy kiedy on miał tyle ile teraz ma Babcia. No, maturzyści! Kto się zmierzy?

No dobra, nie stawiam pały. Źle sformułowałem zadanie. Jestem w wieku Babci, kiedy Dziadek miał tyle lat ile teraz ma Babcia.

ponoć chomiki są dobre w seksie, tylko trzebe zawczasu obwiązać taśmą klejącą, bo pękają...

Ja miewam tylko pająki, komary, czasami muchy, pszczoły, osy, bąki. :( Boję się tych latających ścierw. :(

A tak a propos wieku... Odczuwacie jakas granice wiekowa, poza ktora przestajecie kobiete odbierac jako "obiekt pozadania"? (okropne sformulowanie :D) tzn jak duzo starsza lub mlodsza musi byc, zeby seks stawal sie problematyczny?

Taki pan w metrze (brzuchaty, ohydny i zapewne capiący) powiedział, ze powyżej 24 nie bierze. :classic_cool: A ja mam już 24 i prawie miesiąc. :(

Gość Mały ben1
vera znow fantazjuje o adonisie:P

Oj, wiedziałam, ze ktoś się dowali do tych pająków. nie lubie Spidermana. Kocham Batmana. :classic_cool:

A ja z mojego puntu widzenia powiem, że nie stawiam granic wiekowych. No, oczywiście, małe dzewczynki mnie nie podniecają (na szczęście!) i zupełnie starsze babcie też raczej nie. PS. Vera, ja naprawdę nie capię. Ja tylko tak wyglądam.

młodsze dzielą się na atrakcyjne i nieatrakcyjne, starsze zaś dla odmiany dzielą się na atrakcyjne i nieatrakcyjne. Generalna obserwacja jest taka że z tymi drastycznie młodszymi nie ma o czym gadać (przed lub po)