Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muszkafcukrze83

odchudzanie po ciazy

Polecane posty

Witam wszystkie kobitki !! Urodzilam moja cudowna coreczke w polowie grudnia zeszlego roku do porodu szlam z waga 125 kilo!!! mala za tydzien bedzie miala pol roczku a mama dalej slon:( Obecnie waze 98 kilo zaraz po porodzie probowalam roznych diet weight watchers,kopenhaskiej,hollywodzkiej,dukana i tak konczylam z paczka chrupek albo ciastek na kanapie:/ jakis tydzien temu postanowilam ze musze cos zmienic bo nie moge zalozyc nic ladnego do ubrania czuje sie koszmarnie brzydka i nie mam ochoty nigdzie wychodzic!! postanowilam,ze zaczne sie zdrowo odzywiac a nie stosowac jakies diety,ktore i tak koncza sie niepowodzeniem ,poki co idzie mi dobrze czuje sie wysmienicie mam duzo energii i jestem pelna optymizmu na przyszlosc:) nie glodze sie ale tez nie obzeram nie jem slodyczy ,chleb ciemny i max dwie kromki dziennie ale nie na noc ,obiad poki co jescze nie znudzil mi sie kurczak z warzywami na patelnie ,jem owoce glownie arbuza i czeresnie jak mam ochote na cos slodkiego to albo banan albo platki z kawalkami truskawek zmieszane z jogurtem naturlanym krotko mowiac staram sie odkryc jak przechytrzyc swoj glupitki mozdzek zeby nie myslal o tuczacym jedzeniu. wiem,ze waga nie poleci blyskawicznie,ale coz nie przyszla tez w miesiac obzeralam sie jak swinia cala ciaze to teraz mam za swoje:) szukam kobitek do wspolnego wspierania sie podczas diety porad i uwag niekoniecznie z nadmiarem tluczyku po ciazy,ael tez w ogole te co maja duuuzo do zrzucenia i te co maja tylko troche:) pozdrawiam !!!

Gość kunegunda 23456
a ile ważyłaś przed ciążą?? wg mnie fitness- plus odrzucenie słodyczy, tłustego i picie dużej ilosci wody

Gość kiaaaa
Hej ja urodzilam moja malenka 6 grudnia 2010:) tez bylam slonikiem waga ok 84 kg ,,obecnie mija 6 mies i powoli wracam do formy ,,,ja Ci radze nie stosuj zadnych diet to lipa,,,poprostu nie jedz po19 cwicz przynajmiej 4 razy w tyg po ok20min i skacz na skakance skakanka czyni cuda mowie po wlasnym dosciadczeniu i poprostu zero slodyczy ,,wcieranie dobrego balsamu 2 razy na dzien i niema bata beda efekty ,,ewentualnie wez jakies suplementy do odchudzania bedziesz miala wiecej energii bo wiem jak to przy dziecku pozdrawiam

Gość salianka
Jeżeli wspomożesz dietę porcją ćw efekty powinny być szybciej.Tylko pamiętaj,że tłuszcz jest spalany dopiero po 30minutach wysiłku - więc zacznij od lekkich,rozciągająćych (np.pilates),a dopiero potem coś mocniejszego (np.skakanka).

Gość świetny pomysł
czereśnie mają porównywalną ilość cukru do czekolady, wiec nie gadaj że nie jesz słodyczy owoce na diecie trzeba drastycznie ograniczyć bo mają masę cukru, jedynie co można jesc bezkarnie to grejpruty..

Gość salianka
Uważaj na owoce,któe wybierasz - banany są bardzo kaloryczne,czereśnie mają dużo cukru, cytryna również (nawet więcej niż truskawki).Polecam raczej grapeifruty, truskawki i arbuzy.

Gość salianka
Swoją drogą jak ty w pół roku tyle diet przerobiłaś? Przecież zmiany żywieniowe nie dają natychmiastowych efektów,trzeba na nie trochę zaczekać.A tu wychodzi na to,że ledwie zaczęłaś już rezygnowałaś i sięgałaś po następną.Wytrwaj w jednej przez dłuższy czas to efekty będą.Albo udaj się do dietetyka - na pewno doradzi.

co do czeresni to te akurat dzialaja na mnie jak srodek na przeczyszczenie;) poza tym nie jem ich w kilogramach i dam sobie glowe uciac,ze lepiej mi sluza niz ilosci slodyczy i innych swinstw jakie pozeralam..diet tyle przerobilam bo powiedzmy bylam na kopenhaskiej 4 dni potem ja olewalam za pare dni wyrzuty sumienia i nastepna..przed ciaza wazylam 80kg przytylam tak bo jadlam bez ograniczen nie pracowalam nie ruszalam sie w zasadzie caly czas lezalam na kanapie drapiac sie po tylku i jedzac w dodatku ani raz nie zwymiotowalam podczas ciazy to sie wszystko w sadlo odlozylo..co do skakanki to juz ja odkurzylam i zaczelam nawet skakac chociaz nie powiem ciezko mi jak cholera bo biust mam mega wielki;)))

Gość Majka258
Polecam gorąco zioła Tybetańskie- na prawdę rewelacja!!!