Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka333

Co potrafia i ile ważą wasze roczniaki??

Polecane posty

Gość Olka333

Moja córka za tydzien konczy rok-waży 10,7 i ma 78 cm -jestem ciekawa ile wasze dzieciaki ważą i mierzą ?? I co jużpotrafią?Moja raczkuje ,chodzi za jedną raczke ,ale sama jeszcze nie.Robi kosi kosi i papa i pokazuje jaka jest duza-jest strasznie ruchliwa,nie usiedzi w miejscu

Gość noi???
???

moj syn w niedziele konczy rok.wazy 11kg a mierzy 81cm.raczkuje ,chodzi za jedna reke,lub kolo mebli,z dnia na dzien coraz lepiej mu to wychodzi ,jak sobie zapomni to stoi sam a potem szybko sie lapie czegos,jednak jest jeszcze ten lek.mowi mama baba am .pokazjue kosi kosi,papa.

Gość moja w wieku ok 7-8 miesiecy
moje dziecko ma 11 miesiecy, chodzi juz sama sprawnie, robi papa, bije prawo, pokazuje jaka jest duza, mowi hau hau na pieska, brrr na auto/rower/ cos co jezdzi, mowi mama tata baba ała , aaa jak chce spac, wazy ok 10,5 kg, mierzy ok 75-78 cm dokladnie nie wiem. ciuchy nosi na 80-86.

Moja corka konczy roczek 18czerwca. Ma 73cm i warzy 9kg. Robi kosi kosi, papa, mowi mama i czasem tata,baba,bum. Raczkuje,chodzi za raczke i sama przejdzie ok8kroczkow.

Moja juz skonczyła roczek. W dniu urodzin chodzila za raczke, sama wstawała. Czasami postała kilka chwil bez trzymania. A dwa tyg po urodzinach zaczela chodzic. Teraz na 13,5 m-ca - chodzi juz bardzo ładnie, kosi-kosi, a kuku i papa robi juz od dawna. Mowi mama, tata, nasladuje i pokazuje zwierzatka w ksiazeczkach, nazywa tez bardzo duzo innych rzeczy ale tak troche po swojemu jeszcze - tzn obcy by jej nie zrozumiał ;) np kokaka - kokardka, Akaka - Agata, gujt - jogrt itp itd takich słow to juz nie zlicze :P i śpiewa sobie :) jak tylko uslyszy muzyke to podskakuje i spiewa lalala. A i czasami woła siku na nocnik. Ale to tak srednio raz na dwa-trzy dni :P a tak to dwa razy dziennie udaje mi sie ja wysadzic rano i po drzemce.

A wazy ok 10kg. Nie mam pojecia ile na wzrostu - ubranka na 80 zaczynam jej zakładac, 74 robia sie przymałe