Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rownieztakatez

Jak mam się czuć?

Polecane posty

Umawiam się z chłopakiem od jakichś 2 tyg. Właściwie przypasowalismy sobie,gadalismy calymi dniami,kiedy tylko byl weekend spedzalismy ze sobą prawie cały dzień. On wie,ze mam kolege,ktory dla mnie jest ważny. Wczoraj w rozmowie powiedzial mi o dziewczynie z pracy,ktora zaprosila go na kawe i ciastka.Myślałam,że się ze mną droczy o tego mojego kolege,ale na koniec powiedział: no to chyba nic nie znaczy,że z nią pójdę. Wg. mnie znaczy to,że dostatecznie nie jest mną zainteresowany-a myslalam,ze jest. Od wczoraj sie do niego nie odzywam.W smsie na dobranoc napisal,ze ma nadzieje,ze wszystko w porządku. Powinnam się do niego nie odzywać,skoro idzie na kawę z tamtą? Co mam myśleć? :/

aha ty możesz się spotykać ze znajomymi facetami a on z kobietami nie. chyba powinnaś przemyśleć parę rzeczy.

Gość sdfghjk,m nh5tgh
a gdbyby ciebie koelga zarposil na kawe to tez byłby inny cel niz kolezeński?

A co złego w tym, że idzie?:) Nie możesz go blokować tym bardziej, że spotykacie się dopiero od 2 tygodni - jeżeli Ci zależy to czemu chcesz go odstraszyć? Bądź taka, żeby sam nie chciał iść :)

Co za kretyński tytuł topiku :O Aż mi sie przez to nie chciało czytać twojego postu :P

Co za idiotka. Sama lata sie spotykac z jakimis gachami a jak chlopak spotka sie z kolezanka to juz problem. Dobrze ci tak, teraz wiesz jak to jest byc z drugiej strony.

Gość Wyindywidualizowana :)
dziewczyno albo jestes bardzo mloda albo bardzo glupia! wiesz co to racjonalne myslenie? Ty sie umawiasz ze swoim kolega w sprawach "kolezenskich" to wytlumacz dlaczego Twoj nowy chlopak nie moze sie spotykac w kolezanka w sprawach "kolezenskich"? mimo ze to ona go zaprosila, poza tym dobrze ze to ona jego zaprosila, bo juz widze co bys zrobila jakby to on ja zaprosil :O ogarnij sie i zacznij myslec!