Iweett 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Kirek112222 nadwaga czy obwisłe piersi sa niczym w porównaniu do uśmiechu upragionego dziecka rozumiesz to czy nie? Jestes w stanie pojąć ile dla kogoś może znaczyć dziecko czy nie?! Dziękuję Ci Destina. Mam nadzieję, ze mna będzie podobnie i jestem w ciązy po mnimo tego krwawienia. JAk sie urodzi?? To sie wie wczesneij! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kirek112222 Napisano Czerwiec 9, 2011 tylko nie zkładaj tematu jaki wózek kupic :) bo to juz nudne :) poprostu twój bekart twoja sprawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iweett 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 A mi najbardziej szkoda Ciebie, że jestes takim dzieciakiem Ile TY masz lat? 15?? BArdzo Ci współczuje, ze tyle czekasz..i doskonale Cie rozumiem..ja cierpię z powodu czekania kilku tyg a Ty tyle lat wytrzymałaś..musisz być naprawde silna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Destina 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kirek112222 Napisano Czerwiec 9, 2011 i pojdzie taka ladacznica do kościoła :) z brzuchem :) slub koscielny :) z bekartem :) wstyd na maxa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iweett 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Wiesz wydaje mi sie, że na test to za wcześnie..poczekam jeszcze trochę. Wózek to Tb by sie przydał kretynie, moze wtedy byś troche doróśł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iweett 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 A kto Ci powiedział, ze do kościaoła? Skąd wies, ze jestem wierząca? LAdacznica to moze Twoja matka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kirek112222 Napisano Czerwiec 9, 2011 i po co te nerwy :) zostałas zbiornikiem na sperme i tyle :) a niebawem zostaniesz chodzacym inkubatorem :) i doopa urosnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iweett 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Że czym? No nie ma co pięknie określasz kobiety..kobiety w ciąży.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach