Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papajkamango

szok!

Polecane posty

Gość nic dziwnegoto
ślicnzy ja bym taki chciała

Gość mariettta
widziałam ostatnio Pana przechadzającego się z takim podobnym wózkiem. Wszyscy się za nim oglądali :) a on dumny tatuś prowadził wózeczek po chodniczku i do tego ubrany bardzo elegancko. Trochę wyglądał jak z innej bajki ;)

Gość tylkoooo pytam
Skąd jesteś ? Mogłabym go kupić za 6 tys ale chcę najpierw zobaczyć zdjęcie jak wygląda narawdę, bo na fotkach to zawsze wszystko wyglada inaczej. Proszę o zdjęcie.

Gość ale obciach
Wybacz Autorko, ale jak już ktoś tutaj pisał - nawet jakby mi ktoś dopłacił nie wyszłabym z takim wózkiem na ulicę. Kwestia upodobań. Tak samo nie podobają mi się do ślubu stare samochody np. te" garbusowate". Poza tym Twój wstęp był taki, jakby naprawdę brakowało Wam pieniędzy i nie było stać na wózek, ale na oryginalne ciuchy i markowe kosmetyki to tak! Właściwie nie wiem jaki był zamiar napisania tego postu - chcesz się pochwalić bogatymi "teściami" (jeszcze nimi nie są) z USA czy jak ?

Gość papajkmango
Jestem z Sosnowca. Podaj maila to wyślę realne fotki ;)

Gość a ja uwierzę jeśli
realne fotki tego wózka zamieścisz tutaj;) wrzuć na VOILA albo na FOTOSIK zdjęcia wózka;) i wklej lina ze zdjęciami tutaj

Gość hydrooooooooooooooo
co sie czepiacie... mnie tez stac na markowe ciuchy od czasu do czasu i na kosmetyki (perfumy z reguly) a nie kupilabym takiego wozka (dla mnie niefunkcjonalny-tylko gondola i taki ciezki)... ja wolalam sobie kupic wozek wielofunkcyjny TACO za 1500 zl.

Gość Tylkoooo pytam
O z Sosnowca, suuuuper :) JA jestem z Gliwic :) Wyślij fotki na loveelilou@gmail.com Dzięki :)

Gość papajkamango
z Gliwic Rzut kamieniem ;) Wyślę fotki na maila ale nie mam potrzeby tu wklejać żeby mi ktoś uwierzył. Nie zależy mi na tym ;) Nie musisz wierzyć

Gość Tylkoooo pytam
wózka nie kupię, bo mam swój a poza tym za drogo jak dla mnie. Chciałam sprawdzić wiarygidność autorki. Przepraszam jeśli Ci zrobiłam kłopot. Ale wózeczek naprawdę imponujący ;) Pozdrawiam

Gość czerwona-kredka
mnie się bardzo podobają takie wózki. cena niestety powala.... :(

Gość Tylkoooo pytam
Widzę, że ktoś tu się podszył. Autorko, nie dostałam zdjęć od Ciebie a naprawdę chciałabym taki lub podobny wózek kupić.... wyślesz mi je na podany wcześniej meil ??? Z Sosnowca to bym mogła odebrać sobie osobiście ....