Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limetka1991

czy panny "przy kosci" sa gorsze w lozku? co sadzicie?

Polecane posty

Gość A jak mam 175 cm wzrostu
ważę 68 kg i mam wymiary: biust - 99 talia - 64 biodra - 98 udo -55 to jestem już puszysta czy "przeciętna"?

Gość A jak mam 175 cm wzrostu
aha jestem facetem jakby co :O

Gość letta
ha a ja jestem wlasnie taka panna i jestem szczesliwa mam chlopaka z ktorym jestem ponad 3 latka:-) i jakos kocha moje kraglosci i sex ze mna:-)

ja tez jestem kobieta o krągłych kształtach , mam od półtora roku partnera z którym jestem zaręczona. wiem że moje ciało jest dla niego podniecające bo mówi mi to ,a także to, że seks ze mną jest najlepszym jaki ma w życiu. jestem osobą z temperamentem i znam swoją wartość a dodatkowe kilogramy nie przeszkadzają mi w żadnej sferze życia:) ja jestem zadowolona i wiem ze mój facet jest przy mnie w pełni spełniony:) także moim zdaniem kobiety krąglejsze to kobiety które jak najbardziej mogą być w ogromnym zainteresowaniu mężczyzn:)

Gość fosforyzujący facet
Lepsze w łóżku są te, które mają lepszy temperament, lepsze pomysły na udane zbliżenie, są otwarte i nie wstydzą się siebie i partnera. Tusza nie ma tu nic do rzeczy.

Gość nbcvbcbnxb
Taaaaa humbaki,jesteście najlepsze i najseksowniejsze i wszyscy faceci na was lecą,tak to sobie tłumaczcie....co to za przyjemność ruchać boczek,słoninę,ewentualnie płetwala :o

Gość nbcvbcbnxb
niektórzy lubią,kiedy wszystko ocieka tłuszczem :o