Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

robotnicy robią drogę koło mojego domu i już mam ich dość..

Polecane posty

Gość Paulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

masakra .. co jakiś przejdzie to albo jakiś ,,uśmieszek" albo gwizdanie itd czuje się jak u arabów jakiś.. przez pare dni było to zabawne ,a teraz chce żeby jak najszybciej skończyli..oni w ogóle nie mają co robić ? :O żeby chociaż byli przystojni no ale cięzko to o nich powiedzieć :D

Bo tacy robole to zazwyczaj tępe wieśniaki :classic_cool: , które podrywają młode laski, jakby luster nie mieli w domu i nie wiedzieli, jak wyglądają :classic_cool: Najlepiej przejdź koło nich z jakimś przystojniakiem, to może wtedy do nich dotrze, jak wyglądają, i jak się ośmieszają :D🖐️

Gość no te robole sa najgorsze
uważają się za wielkich Panów i myślą, że laska poleci na ich brudne ubranie i 2 zęby z przodu :o U mnie właśnie robia kanalizację i jak wychodzę z psami to ciągle wołają, że ten jest wolny i że zaprasza mnie na kawe albo wołają żebym z nimi posiedziała i umówiła się :o A jeszcze idioci sobie życzą kawki robić :o Moja matka im raz zrobiła i teraz ciągle chodzą i mówią żeby im zrobić, wczoraj powiedziałam im że to nie caritas i już nie przyszli :D

Gość no te robole sa najgorsze
Często się takich wieśniaków widuje, fajka w pysku, uśmiech na całego i 2 zęby z przodu :o śmierdzi od nich potem i piwskiem :o Nie mam nic do ludzi pracujących fizycznie bo przecież gdyby nie oni to nie mielibyśmy dróg itd ale jeśli zachowują się normalnie, robią swoje i idą do domu a nie zaczepiają i myślą, że są fajni :o

He he, bo tak trzeba mówić tępym robolom :classic_cool: Dosadnie i na temat, bo za grosz wyczucia i taktu nie mają. Nie wiem, jak nie wstyd takiemu staruchowi jednemu z drugim zaczepiać, czasem wręcz nachalnie, młode dziewczyny. To tak jakby nasze mamy podrywały młodych chłopców :P Ale kobieta się oczywiście by tak nie poniżyła, jak takie tępe robole.

Gość ndndfjnfdnkjsdf
Paula, przecież oni gapią się na wszystkie laski, brzydka, zezowata, czy pryszczata - nieważne, byle miała szparę :P

Gość svieta!
na mnie to od kilometra wołają: ' szefooooooooooowoooo!" ;O

Gość mściwa Gośka
a mnię to czeka w wakację:p