Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z duzymi jajami

Do facetow ktorzy maja kompleksy na punkcie swojego czlonka

Polecane posty

Zastanawia mnie fakt, dlaczego wiele rozprawia się na temat rozmiarów członka. Mówi się, że lepszy jest długi i gruby, tak jakby każda kobieta była z takiego penisa zadowolona. Przecież jest tak, że każda kobieta ma inną pochwę. Naprawdę różnią się długością i rozmiarem. Dlatego też panowie nie powinni tak martwić się wymiarami swojego członka, ponieważ mówiąc kolokwialnie "nie każdy klucz pasuje do każdej dziurki". Za duży członek powoduje, ze seks nie jest przyjemny, wywołuje ból, otarcia. Nie można kochać się w niektórych pozycjach, ponieważ sa one niewygodne dla parnerki, gdyż następuje zbyt głeboka penertracja, która wcale nie dostarcza przyjemności. Dlatego Panowie, jeśli macie tzw. "średnia krajową" to cieszcie się! Naprawdę! Przynajmniej Wasz "klucz" będzie pasował do większości "dziurek" :D

Gość niziutka86
Może będzie pasował ale czy bramy do błogostanu się otowrzą :classic_cool:

moje jaja są wielkości strusich

ja mówię: sezamie otwórz się, i nie potrzebuje żadnych kluczy

Podszywom juz dziekuje.O wyobrazni i umiejetnosciach uzywania klucza nie mowimy,bo o oczywista oczywistosc;)

Niby tak, ale płacze na temat wielkości to niemal zawsze płacze małolatów prawiczków.

Gość Niemcłan
Odezwał się wkońcu znawca i chwalipięta Rusłan który myśli ze pozjadał wszysktie rozumy.Dodatkowo chyba jest mistrzem używania kutasa,pewnie gwoździe też nim wbija.Co Ty tak z tą umiejętnością używania Seba ? :classic_cool: Coś jest nie tak ? Domyślam się że tego używania mało u Ciebie stąd te "mądrości" i wywyższanie się nad innych.Też masz taką umiejętność teleskopowej pauki ? :classic_cool:

Ty nic od siebie nie potrafisz wymyślić? Boli cię to że potrafię coś czego ty nie potrafisz czy tylko fanem moim jesteś?

Gość Niemcłan
W każdym temacie o penisach nawiązujesz do umiejętności używania :classic_cool: Robiąc z siebie pierwszego jebake Kafeterii :D:D:D Ale pewnie i z tym kiepsko Rusłu Ciebie Rusłanie :D:D:D

Gość Niemcłan
Zachowujesz się jak gówniarz i prawiczek.Jesteś troche starszy i dojrzalszy Seba a tego po Tobie się nie spodziewałam :)

Po co sie klocic?Masz kolezanko swoja opinie,to zachowaj ja dla siebie.

Mam już fanów :D Podszywie- co z tego że piszę? Gdzieś napisałem że umiem coś lepiej niż inni? Ty nawet nie masz stałego nicka żeby czasem ktoś twoich wpisów nie powiązał. Wstydzisz się tego co piszesz? To po co piszesz?