Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bu3o

Praca Warszawa Delikatesy U Rzeznika czy ktos pracowal?

Polecane posty

Witam mam pytanie moja kolezanka wyjechala do Stolicy i pracuje w DELIKATESY u Rzeznika" chce mnie tam sciagnac do pracy poniewaz jestem bezrobotna do warszawy mam 380km poniewaz pochodze ze slaska.Ona kusi mnie wysokimi zarobkami rzędu 3 tys na msc nie wiem czy to jest mozliwe ze w Stolica sa takie zarobki dla sprzedawczyn czy poprostu mnie brzydko pisząc bajeruje .Wiec moze ktos pracowal tam lub pracuje chce dowiedziec sie jak to wyglada naprawde bardzo prosze o odpowiedzi.

Gość Tamara.Wawawaa
Jesli pracujesz 7 dni w tyg po 10 h to mozesz i nawet 3500 wyciagnac

Gość Romek!..
z tym 3500 to tamarko troche przesadzilas moja zona pracuje w sklepie na mokotowie i ledwo co 2800 wyciaga a tez po 7 dni

Gość trups
na krótszy czas warto tzn pół roku badz rok badz dwa lata - zalezy czy masz rodzine czy panna a kasa zawsze sie przyda pracanie jest zła tylko czy rozrózniasz miesa ?

Pracowalam juz w sklepie Miesnym mam 6 lat stazu w handlu wiec to nie jest mi obce tylko czy rzeczywiscie tyle mozna zarobic?

Gość ViolkaKSP
Ja tez mialam taki dylemat 2 lata temu tez mialam propozycje pracy w Wawie a bylam z okolic lublina W lublinie byl chlopak planowalismy slub ale postanowilam odlozyc ta decyzje wyjechalam na rok zarobilam troche nie ukrywam zjechalam z wawy po roku przywiozlam okolo 15tys bo tam trzeba bylo za cos zyc i mam na jakis start w zyciu jesli jestes jeszcze mloda a masz pewne miejsce pracy moze warto zaryzykowac

Gość ScieMA nA BAnk
nie zarobisz tyle siedz na dupie

Gość pani sucha
jedź, spróbuj, sama sie przekonasz, a może jakoś sobie ułożysz nowe życie w w-wie, jak nie spróbujesz, bedziesz żałować

Gość !987!
Ale co nie ufasz jej czy co ? no mozna kolo 3 tysi wyciagnac ale to musisz przemyslec wszystko by sie oplacalo i tez zalezy czy masz kogos a jesli tak to porozmawiajcie szczerze czy wytrzymacie w rozlaku

Gość ViolkaKSP
jedZ zobacz zawsze mozesz wrocic to nie koniec swiata :) a kasa dobra

Gość syllakiss
Tak tyle mozna zarobic ale robi sie 7 dni w tyg po 12h co legalnie nie jest mozliwe

Gość ihuilhji
to chyba jakas reklama, bo pracownikow im brakuje. Czy naprawde ktos wierzy, ze mozna jako sprzedawca w miesnym zarobic 3500?:D:D

Gość GOkart45
zarabiaj w domu ponad 10 tyś zł, weź swój etat napisz na biuro@ddff.pl

Gość Tamara.Wawawaa
ja zarabialam 3200 przestemplowywalam daty waznosci na miesie i wedlinach paczkowanych