Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikaaaa66666

udziska

Polecane posty

Gość dominikaaaa66666

zaznaczę, że pytam o WASZE DOŚWIADCZENIA, więc proszę nie wyjeżdżać mi z "a skąd mamy wiedzieć jak będzie u Ciebie" ile mniej więcej musiałyście schudnąć, aby stracić 12-15 cm z ud?

ja CI powiem ze stsosuje zel po ktorym leca cm w obwodzie bioder i to dosc szybko, ale wiadomo, dieta i cwiczenia to podstawa wyszczuplajacy zel modelujacy z algami morskimi garniera. jak 1 raz chudlam widzialam codziennie roznice, powaznie

Gość jamonia1988
u mnie mniej wiecej 12 cm = 12 kg i tyle tez musze zrzucic!!! juz nie wiem co robic. z gornej czesci ciala cm ladnie lecą a z dolnej to jakis koszmar!!! serio ten zel cos daje? ja uzywam eveline ale nie bardzo widze roznice - najwyzej cellulit troche znikl

Gość dominikaaaa66666
u mnie też... i właściwie o ile wiadomo że wszystko mi schudnie w mniejszym lub większym stopniu, o tyle przeszkadzają mi głównie te udziska;/

tak, tez zel jest super, ja 2 lata temu schudlam 20 kilo nie cwiczylam tylko ten zel, i cm lecialy jak talala :) polecam, ale nie widze go juz w rossmannie, kupilam na wyprzedazy kilka sztuk ale na allegro jest podobny ktory ma w skladzie lipokofeine tak jak ten, i tez obiecuje producent 2 cm w 4 tyg. nazywa sie antycellullitowy zel wyszczuplajacy, taki zolty, garniera

też mam straszny problem z udami i trochę pomogły mi ćwiczenia dużą piłką ( wkładasz ją między uda i ściskach je tak jakbys chciała złączyć trzymasz 10 sekund i znowu boli bardzo ale widac ,że bardziej jędrne sie zrobily :) A ile masz wzrostu i cm w udach ?

Gość dominikaaaa66666
wierzę, że po żelu/kremie skóra może być ładniejsza, miękka, ale dla mnie tracenie cm od kosmetyków to bujda. Tylko dieta i ćwieczenia

mowie jak bylo, odchudzalam sie juz 4 miesiac i tylko uda mi zostaly, jak zaczelam uzywac zel, szybciej zaczely mi chudnac, ale mowie byla dieta i to scisla, nie mam powodu klamac

Gość dominikaaaa66666
wyraziłam się nieprecyzyjnie - miałam bardziej na myśli, że moim nie pomoże, a nie że Ty kłamiesz:)

Gość dominikaaaa66666
kremami i tak warto się smarować, dla poprawy skóry itd.:) po prostu jeśli schudnną mi uda będzie to dla mnie oznaka że dieta i trening są skuteczne a nie że krem:)

Gość jamonia1988
ja zakupilam garniera wyszczuplający żel modelujący z algami morskimi (lipokofeina spalająca tłuszcz, 1.9 cm w 2 tygodnie) nie wiem czy o ten chodzilo ale jestem gotowa zobic wszystko zeby cokolwiek schudnac. malo jem, biegam, na silowni wyciskam siodme poty a uda jak byly grube tak są:(

Gość dominikaaaa66666
widocznie źle jesz albo masz jakiś problem endokrynologiczny. poza tym wbrew pozorom mozna jeść za mało

Gość nie czepiajcie sie ryanair
ja bym liczyla ze 1 cm w udzie to jakies 1.3 kg do zrzucenia. jezeli latwo chudniesz z nog to moze to bedzie 1 kg ale jezeli wolno (tak jak ja) to raczej stawialabym na jakies 1.5kg . ja schudlam z 62 kg na 57.5 i z uda spadlo mi z 58.5cm na 56 (no moze 56.3 ;-) mam 166

Gość podbijamna
też chce wiedzieć