Gość dominikaaaa66666 Napisano Czerwiec 9, 2011 zaznaczę, że pytam o WASZE DOŚWIADCZENIA, więc proszę nie wyjeżdżać mi z "a skąd mamy wiedzieć jak będzie u Ciebie" ile mniej więcej musiałyście schudnąć, aby stracić 12-15 cm z ud? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ja CI powiem ze stsosuje zel po ktorym leca cm w obwodzie bioder i to dosc szybko, ale wiadomo, dieta i cwiczenia to podstawa wyszczuplajacy zel modelujacy z algami morskimi garniera. jak 1 raz chudlam widzialam codziennie roznice, powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jamonia1988 Napisano Czerwiec 9, 2011 u mnie mniej wiecej 12 cm = 12 kg i tyle tez musze zrzucic!!! juz nie wiem co robic. z gornej czesci ciala cm ladnie lecą a z dolnej to jakis koszmar!!! serio ten zel cos daje? ja uzywam eveline ale nie bardzo widze roznice - najwyzej cellulit troche znikl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominikaaaa66666 Napisano Czerwiec 10, 2011 u mnie też... i właściwie o ile wiadomo że wszystko mi schudnie w mniejszym lub większym stopniu, o tyle przeszkadzają mi głównie te udziska;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 tak, tez zel jest super, ja 2 lata temu schudlam 20 kilo nie cwiczylam tylko ten zel, i cm lecialy jak talala :) polecam, ale nie widze go juz w rossmannie, kupilam na wyprzedazy kilka sztuk ale na allegro jest podobny ktory ma w skladzie lipokofeine tak jak ten, i tez obiecuje producent 2 cm w 4 tyg. nazywa sie antycellullitowy zel wyszczuplajacy, taki zolty, garniera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luna90 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 też mam straszny problem z udami i trochę pomogły mi ćwiczenia dużą piłką ( wkładasz ją między uda i ściskach je tak jakbys chciała złączyć trzymasz 10 sekund i znowu boli bardzo ale widac ,że bardziej jędrne sie zrobily :) A ile masz wzrostu i cm w udach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominikaaaa66666 Napisano Czerwiec 10, 2011 wierzę, że po żelu/kremie skóra może być ładniejsza, miękka, ale dla mnie tracenie cm od kosmetyków to bujda. Tylko dieta i ćwieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 mowie jak bylo, odchudzalam sie juz 4 miesiac i tylko uda mi zostaly, jak zaczelam uzywac zel, szybciej zaczely mi chudnac, ale mowie byla dieta i to scisla, nie mam powodu klamac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominikaaaa66666 Napisano Czerwiec 10, 2011 wyraziłam się nieprecyzyjnie - miałam bardziej na myśli, że moim nie pomoże, a nie że Ty kłamiesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 wiesz jak nie sprobujesz nie bedziesz wiedziec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominikaaaa66666 Napisano Czerwiec 10, 2011 kremami i tak warto się smarować, dla poprawy skóry itd.:) po prostu jeśli schudnną mi uda będzie to dla mnie oznaka że dieta i trening są skuteczne a nie że krem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jamonia1988 Napisano Czerwiec 10, 2011 ja zakupilam garniera wyszczuplający żel modelujący z algami morskimi (lipokofeina spalająca tłuszcz, 1.9 cm w 2 tygodnie) nie wiem czy o ten chodzilo ale jestem gotowa zobic wszystko zeby cokolwiek schudnac. malo jem, biegam, na silowni wyciskam siodme poty a uda jak byly grube tak są:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominikaaaa66666 Napisano Czerwiec 11, 2011 widocznie źle jesz albo masz jakiś problem endokrynologiczny. poza tym wbrew pozorom mozna jeść za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie czepiajcie sie ryanair Napisano Czerwiec 11, 2011 ja bym liczyla ze 1 cm w udzie to jakies 1.3 kg do zrzucenia. jezeli latwo chudniesz z nog to moze to bedzie 1 kg ale jezeli wolno (tak jak ja) to raczej stawialabym na jakies 1.5kg . ja schudlam z 62 kg na 57.5 i z uda spadlo mi z 58.5cm na 56 (no moze 56.3 ;-) mam 166 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 11, 2011 ak o ten chodzilo:) http://www.drogeriaglamour.pl/index.php?products=product&prod_id=5256 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podbijamna Napisano Lipiec 4, 2011 też chce wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach