Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgsdfgfds

ktos likwidowal konto bankowe? mbank

Polecane posty

Gość dfgsdfgfds

te cioty nie maja oddzialu wiec co zrobic zeby zlikwidowac konto bo jakies oplaty beda wprowadzac?

Gość th5h56h
moze zadzwon na mlinie?

Gość mam_tam_konto
i też chcę zamknąć a jakie opłaty? na ich stronce jest formularz, który można wysłać pocztą, ale zapewne nie obejdzie się bez komplikacji.

Gość th5h56h
oplaty od sierpnia mozna sie ustrzec jesli sie ma saldo 100 zl mc gdzies czytalam

Gość dfgsdfgfds
nie saldo ale ich kartami trzeba kazdego miesiaca robic zakupy na ponad 100 zl

Gość mam_tam_konto
wydygałem się, ja sobie tak zrobiłem, że zapomniałem hasła, a żeby odblokować to oni mnie zapraszają do siebie, a ja nie mam takiej możliwości.

Gość mam_tam_konto
na szczęście nie mam karty

2 zł miesięcznie za kartę jak nie robisz obrotu 100 zł. bądźmy szczerzy - to żenujące dla was jeśli nawet stówki miesięcznie nie wydajecie. to po co wam konto? :o

Gość prawiczek z warszawy
Można zrezygnować z karty płatniczej ! :) Więc dalej jest to najtańszy Bank a dodatkowo opłata za nie korzystanie z karty to tylko 2zł za miesiąc :)

Gość dfgsdfgfds
kazdy kretacz moze powiedziec ze to zenujace ze nawet zlotowki nie chcesz mu dac ale mbank reklamowal sie ze wszystko jest za darmo KLAMSTWO nie chce powierzac kasy klamliwym instytucjom darmowa karta debetowa to standard

nie kłamstwo, bo wszystko było za darmo. Jak by ci sie reklamowali,że na zawsze wszystko będzie za darmo, wówczas możesz psioczyć. najlepiej kiś kasę w śwince skarbonce, wówczas nikomu swojej "kasy" nie będziesz musiał powierzać :) darmowa karta to może i standard, ale standardem nie są darmowe konta, za które płaci się znacznie więcej niż te 2 zł 🖐️

Gość th5h56h
a ja mam karte jeszcze na dwa lata i co teraz? zrezygnowac z niej ?? a jak wyplacac pieniadze:o

Gość th5h56h
poza tym oplata za niekorzystanie z karty 2 zl?? dobrze ktos napisal wyzej?

Gość dfgsdfgfds
"darmowa karta to może i standard, ale standardem nie są darmowe konta, za które płaci się znacznie więcej niż te 2 zł " kolejne klamstwo, w BZWBK mam darmowe konto i karte debetowa

>>w BZWBK mam darmowe konto i karte debetowa na które musisz wpłacić min. 2 tys miesięcznie, bo jak nie to opłata za konto wyniesie 5 zł :)

Gość ViolkaKSP
JA mam konto w Mbank i w zyciu nie pobrali mi zadnej oplaty za nic wiec nie wprowadzajcie w blad ludzi

Gość dfgsdfgfds
"na które musisz wpłacić min. 2 tys miesięcznie, bo jak nie to opłata za konto wyniesie 5 zł " klamstwo, nie ma takiej oplaty

Gość fdgfdsgfdgd
"JA mam konto w Mbank i w zyciu nie pobrali mi zadnej oplaty za nic wiec nie wprowadzajcie w blad ludzi" od sierpnia moga pobrac

Gość th5h56h
a co tam w nich pisze?

Gość właśnie też sie na mbanku
zawiodłam. wswzytsko było za darmo a tu masz. czasem robię zakupy kartą, a teraz trzeba będzie tego dopilnować, nie chce płacić nic choćby to miało być zaledwie 2 złote.

sam mam konto w Mbank sprawdziłem ofertę BZWBK dla osób powyżej 30 roku życia minimalna wpłata to 1000zł miesięcznie :) przelewy i prowadzenie konta 0 zł.

JA mam konto w Mbank i w zyciu nie pobrali mi zadnej oplaty za nic wiec nie wprowadzajcie w blad ludzi nikt nikogo nie wprowadza w błąd, zaloguj sie na mbanku i sprawdź w 'wiadomościach' od sierpnia, jesli nie zapłacisz gdzieś minimum 100zł kartą, pobiorą opłate za karte w kwocie 2 zł/mies.

Gość th5h56h
a jesli sie zrezygnuje z karty? to oplaty nie bedzie?

a jak bedziesz wyplacał pieniądze?

Gość th5h56h
przelew do mamusi i ona mi wyplaci;)

Rezygnuje się z karty płatniczej a nie bankomatowej, tak mi się zdaje. Można zawsze zapytać w Mbank.

nie wiem czy można zrezygnować z karty, troche to przeczy sobie skoro masz konto to potrzebujesz karty, tym bardziej, że mbank nie ma jako tako swojej siedziby

Gość dodi89
Jeśli chcesz zrezygnować z konta, wystarczy, że udasz się do ich mKiosku, który znajduje się w większych miastach - wszystko bez problemu załatwisz. Jeśli nie będziesz mieć karty, będziesz trochę ograniczony:] bo możesz jedynie robić przelewy... http://premia-za-konto.pl/ - do 600 zł za otwarcie konta