Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

testerka90

Nigdy nie miałam orgazmu!

Polecane posty

Ehh życie jest czasem okrutne :) :/ współżyje z moim chłopakiem od ponad pół roku. Problem w tym, że nigdy nie miałam orgazmu przez co moje marzenia jaki to seks jest cudowny legły w gruzach. Przed rozpoczęciem współżycia myślałam, że orgazm to nieodłączny element sexu, jednak byłam w błędzie. Moje "pierwsze razy" bez orgazmu jeszcze tak bardzo nie przeżywałam zwłaszcza że gdzieś wyczytałam że orgazmu trzeba się nauczyć.... tylko jak.. teraz zaczyna mnie to troche irytować i troche denerwować bo po seksie czuje się nie spełniona. Nie wiem jaka jest tego przyczyna... hmm.. mój chłopak bardzo szybko się podnieca i często dochodzi wcześnie.. może to jest powód.. on nie może długo w jednej pozycji bo by od razu doszedł. On nie wie że nie miałam nigdy orgazmu choć nie potrafie go udawać ze względu na to że jestem wkurzona że go nie ma :) myślę że boi się zapytać czy go miałam bo może znać odpowiedź że nie i nie chce tego usłyszeć.. on się bardzo stara.. Jak myślicie: mam mu powiedzieć? a może mam nic nie mówić bo ten orgazm to i tak się nie pojawi.. nie chce mu sprawiać przykrości..

nie miałaś nigdy w życiu orgazmu? jak się masturbujesz to tez nie/?Czy nie miałas nigdy podczas stosunku? nie stosujecie innych pieszczot np minetki?