Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusi z ZOO

Czy warto wybaczyć zdradę?

Polecane posty

Gość Lusi z ZOO

I jak żyć z kimś kto Cię w ten sposób upodlił?

Gość Lusi z ZOO
Mężatka, chyba żałuje

Gość Paulus vulgaris
Nie warto.

przyznalem sie do zdrady na pol roku przed slubem,dwa lata piekla,a teraz jestesmy szczesliwi jak nigdy dotad

Gość Eeerrr...
Nie warto! Nigdy, niezaleznie od okolicznosci, stanu cywilnego itp! Musial byc jakis powod, ze ta osoba zdradzila. Jak wybaczysz stracisz szacunek i druga polowka bedzie z Toba robila co bedzie chciala, a najpewniej zdradzi znowu. Poza tym jak mozna zaufac takiej osobie, uprawiac z nia sekx?!? Nie wyobrazam sobie tego. Szanuj sie, to inni tez Cie beda szanowac!

Gość Paulus vulgaris
To jednqk zalezy od człowieka. Ja wiem że nie wybaczyłabym zdrady. Jeśli ja sama bym zdradziła ( naprawde mało prawdopodobne, chyba żebym juz naprawde nic nie czula do faceta) to nie moglabym sobie tego sama wybaczyc i odeszlabym...

Ja nigdy nie zdradzilam zadnego swojego partnera i dla mnie zdrada oznacza jedno---rozstanie. Nie moglabym wybaczyc, ani zyc dalej , jestem tego pewna, to zawsze gdzies sie potem pojawi w rozmowie ,wypomnieniu. Dla mnie drada to koniec, chocby nie wiem co mialo sie dziac, stac, stracic, -koniec. Wole cierpiec po rozstaniu jako zdradzona, niz zyc w ciaglym strachu czy aby sie to nie powtorzy, jednak kazdy inaczej do tego podchodzi......

Gość fosforyzujący facet
Zdradę warto wybaczyć. Jeśli zdradzona strona nie czuje się na siłach aby przebaczyć lepiej poczekać z wybuchowymi decyzjami aż emocje opadną. Czas zazwyczaj leczy rany. Dożo zależy od stażu związku. Ile dobrej przeszłości miałoby się przekreślić? Dużo też zależy od charakteru zdradzonej strony.

Gość nastiaa
ja wybaczyłam i to był wielki błąd. i tak mnie olał.

Gość fosforyzujący facet
Bo pewnie się zakochał w innej. Albo jest niestały w uczuciach, ma duży temperament i wierność nie ma dla niego znaczenia. Ale to i tak nie świadczy o tym, że zdrady nie warto wybaczyć!