Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psssssssssssssssssssssssssssss

jaka fryzura do takiej sukienki?pomozcie dobrac

Polecane posty

witajcie, wo sobote ide na wesele i nie wiem jaka mam miec fryzure do sukienki. posiadam kiecke ciut przed kolanko cos a'la tuba bez ramiaczek bez rekawkow prosta gora z szerokim paskiem. nie wiem co mam miec na glowie do tego... myskalalam na jakims prostym eleganckim upieciem nad karkiem...

włosy mam długie do pasa koncza sie jakies nie wiem 10 cm za zapieciem biustonosza? jesli to wazne. ni krecone ni proste takie hmmm lekko falowane. choc jak sa dlugie to bardziej proste-ciezar robi swoje. aha wycieniowane

cux niestety nie jestem blondynka:)

Gość jajko niespodzianka
Proponuję zwiewnego koka, tym bardziej ,że masz długie włosy. Kok to będzie elegancko, ale żeby nie aż tak "dostojnie" i sztywno proponuje lżejszą wersję. Do tej sukienki jak ulał będzie coś takiego: http://i.pinger.pl/pgr277/55fb8f37000546a64d1cf2b1/Kok.jpg http://stylio.pl/zdjecia/237/237125_l/plastikowo23/lu%C5%BCny+kok+%3B+%29.jpg Zwiewnie ,,naturalnie i uroczo.

mysle ze rozpuszczone nie... w rozpuszczonych na imprezy chodze wtedy je krece a tu jednak umowilam sie z fryzjerka. mysle takie zwiewne bedzie dobre:) dzieki:)

Gość to juz lepiej cos takiego

przepraszam ale mam awersje do pol rozpuszczonych-pol pospinanych:( wiem juz ze raczej je upne cale jakos...