Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranilamiskrzywdzilam

zraniliscie i skrzywdziliscie kiedys kogos? zalujecie?

Polecane posty

ja zranilam mojego bylego chlopaka. bylam na studiach, zwyczajnie bylam z nim dla zabicia czasu. nie kochalam go, a potem nie czulam nawet pociagu fizycznego, ale nie wiedzialam jak mu powiedziec ze to koniec... bylismy razem 2 lata, zawsze moglam na niego liczyc- zawsze. pod tym wzgledem juz nikogo takiego nie spotkam. skonczylam studia wyjechalam i przekazalam mu wiadomosc ze to juz nie ma sensu... wiem ze go skrzywdzilam, sni mi sie to po nocach... :/

Gość tak, zrobilam
kiedys cos ,czego zrobic nie powinnam skrzywdzilam kogos do takiego stopnia ze mnie ta osoba znienawidzila mloda bylam i glupia i tak BARDZO BARDZO ZALUJE Sa..el wybacz

Gość ta k kkkkkkk
tak ! zostawiłam męza dla " kochanka " ( myslalam wtedy tak o nim ) zaangazowalismy sie tak bardzow zwiazek ze został moim męzem ( wiedział od poczatku ze w moim małzenswtie nie jest najlepiej- choc nie najgozrej ) zaryzykowallm - odeszłam od mąza - płakał i błagał , chcial dzieci ................ jak sie okazało na krótka chwile . okazało sioe ze jest podła swinia... duzo by tu pisac .. szkoda ze zmarnowalm z nim tyle lat zranialam ale nie załuje choc na poczatku dreczyło mnie to bardzo .. czas pokazał

ogorekdlugiszklarniowy- nie mam kontaktu i w sumie nie chce, bo po co? on juz kogos ma, ja tez. rozstalismy sie jakies 2 lata temu. wiem ze bardzo mnie kochal. nad zycie i ze nigdy mi tego nie zapomni. mam wyzuty sumienia- ze on byl mi oddany, w kazdej chwili moglam na niego bez chwili zastanowienia liczyc a bylam z nim choc wiedzialam ze to nie ma sensu. wiem ze mnie znienawidzil...