Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttt

babcia mojego chlopaka jest chora i on o niczym innym nie mowi

Polecane posty

grozi jej utrata sluchu w jednym uchu, a on o niczym innym prawie nie mowi, ciagle jest smutny itp, wkurzony na sluzbe zdrowia ja rozumiem ze babcia to bliska osoba, ja nie mam porownania, dkad pamietam nie mam dziadkow....

up...

nie mam, zastanawiam sie tylko jak ja bym sie w takiej sytuacji zachowywala jak gadamy jest tylko 1 temat, nie zapyta co u mnie ani nic takiego nie jestem jakas ksiezniczka, ale moj brat jest uposledzony, swiadomy swojej choroby i tego ze nie bedzie nigdy normalnie zyc no i to co czuje zachowuje glownie dla siebie, nie mecze mojego chlopaka mim bratem, choc jak czasem gdalismy to odnosilam wrazenie ze moj chlopak uwaza ze choroba brata to nic takiego i troche towyolbrzymione choc tak nie jest

up

Wiesz, może jesteś osobą, która nie lubi się dzielić swoimi problemami z innymi, a Twój chłopak może musi czuć, że ma wsparcie, może musi się wygadać, pozwól mu na to, nawet jakbyś miała się wyłączyć i myśleć o zakupie nowej spódniczki... Pozwól mu poczuć, że ma w Tobie wsparcie, że go rozumiesz i akceptujesz :)