Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawtona

Biustonosz odstaje po bokach. Za duży?Czy źle uszyty?

Polecane posty

Gość dawtona

Fakt, kupiłam tanio dwie sztuki za 25 zł, do karmienia. Ogólnie w obwodzie ok, miseczki w sumie też pasują, ale biały odstaje bardzo po bokach. Da się to jakoś skorygować? Przeszyć? Próbował ktoś? Nie mogę zwrócić, bo zgubiłam paragon a sprzedający go wymaga :o

Też takie kupowałam, ale uzywam ich do spania ;) Żeby moje G nie latało po podkoszulku i żeby wkładki trzymał. To nie są porządne staniki i są krzywo uszyte (przynajmniej moje). Lepiej kup coś lepszego jak dbasz o biust :)

Gość dawtona
Pewnie masz rację, będę je nosiła po domu. spróbuję je nieco skorygować, żeby mnie nie wkurzało to odstawanie.

Gość ja też takie kupiłam..
kupiłam 2 w tych samych rozmiarach ale w sklepie internet, i czarny jest ok a biały masakra naciąga się i jest za duży i mam go tylko na noc tak żeby mi tylko wkładki laktacyjne podtrzymywał

Gość 11221222
tez takie kupiłam, są źle dopasowane i niestety kiepskiej jakości, też używałam do spania, w dzień lepiej porządne kupić.

Gość dziewczyny jeśli staniki
do karmienia nie trzymają Wam w obwodzie, to WYRZUĆCIE je w cholerę i kupcie dobrze przylegające i trzymające teraz to ja jestem mądra, ale dzięki temu, że podczas karmienia nosiłam staniki z obwodem 75, a powinnam najwyżej 65, bo normalnie noszę obwody 60 albo 65 - piersi bardzo zrobiły mi się obwisłe:( ale to już mądry Polak po szkodzie:O

Gość dziewczyny jeśli staniki
wtedy, gdy kupiłam te 75D, to nawet do głowy nie przyszłoby mi, że w ogóle istnieją staniki w rozmiarze mniejszym niż 70 dlatego kupiłam jakie były:O

Gość dawtona
Dokładnie, biały to masakra a czarny w sumie ok :o Dziwne, bo przecież to taki sam fason, tylko różny kolor.

Dokładnie, te na noc (usprawiedliwiam się bo w ciąży kupowałam- inny rozmiar) mam 80E, a teraz jak się okazało noszę 75G :) Z tych po 10 zł też biały krzywo uszyty- na środkowym szwie na miseczce źle zszyte części, właśnie tylko w białym puściły szwy na ramiączkach, no ale czego się spodziewać. Autorko- nie "po domu"- bo chyba w domu jesteś większość czasu! Tylko na dzień. Staniki z Alles do karmienia kupiłam po 55 zł. na Allegro, normalna cena za dobry stanik/