Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emanuela230407

LOT RYANAIR

Polecane posty

Gość Emanuela230407

witam. niedlugo wylatuje do Angli. chcialabym sie dowiedziec jak najwiecej na temat tej lini oraz jak wyglada odprawa itd wszystko pokolei, co moge wziasc ze soba, a co nie. lece pierwszy raz.. z gory dzieki za pomoc.

Gość kkljkljkljklklkjlj
pocztaj na ich stronie, tam masz odpowiedzie na wiele pytan;)

Gość poza tym kilka dni
przed wylotem wysylaja ci maila i tam tez jest napisane co mozna a czego nie. nie wiem czemu ludzie tak panikuja i nie moge zajrzec na strony linii gdzie sa WSZYSTKIE informacje

Gość Emanuela230407
a jak robie rezerwacje wyskakuje jakies pole CVV. to to znaczy??

Gość olivia dunham
cvv to trzycyfrowy numer na odwrocie karty platniczej

nie lubię latać ryanairem...brrrr! Koniecznie załatw sobie bagaż podręczny w idealnych wymiarach :D

Gość nie czepiajcie sie ryanair
ja latam i nie mam z nim problemu a takie restrykcje sa bo ludzie kiedys to kurwa zamaist torby podrecnzej to brali torby wilkosci slonia ,wiec sie nie ma co dziwic . a taniej niz ryanairem jeszcze nigdy nigdzie nie lecialam .wiec masz za co placisz. czyz nie. jak mozna narzekac na to,ze cos jest tanie i jednoczesnie nie luxusowe#>? to chyba normlane jak sie nie podba to zpalcice 200 f za przelotem BA czy czyms innym ,ja wole przeleice sie tam i z pwortem ryanirem za 50 f.

Gość aśkawaśka
dokladnie zgadzam sie z tym co napisala : "nie czepiajcie sie ryanair" nie jest zle, lot jak lot, a wiecej kasy w kieszeni

Gość olivia dunham
tam i spowrotem za 50f. Hahaahaha sorry. aPrzesiadlabym sie do BA gdyby latali do mojego miasta

Gość Emanuela230407
dzieki wielkie za odp :) a co do toreb podroznych.. ja lece z chlopakiem i bierzemy 2 podreczne (oczywiste) i jeden wspolny pod poklad :) mam nadzieje ze jakos sie zmiescimy bo wylatujemy na dluzej. pozdrawiam

Gość olivia czemu sie
smiejesz z tych 50 f ?

Gość olivia dunham
bo 50f w dwie strony to teraz sobie mozecie pomarzyc

Gość olivia czemu sie
adlaczego? ja altam STn do WRO i nie pamietam kiedy kupilam bilet drozszy niz 50f. pamietam ze,elcialam we wrzesniu 2010 i kupilam powrotny za 40f. z wszystkim oplatami (bagaz podreczny tylko)

Gość olivia dunham
w jedna strone 50f ok, ale dziewczyna napisala ze tam i spowrotem placi 50f.

Gość olivia a czemu
chodzilo mi ,ze w obie storny zpalacilam RAZEM 40 f, czyli po 20 w jedna strone.

Gość 78 cm w 18 miesiacu
jak sa promocje to mozna cos taniego znalezc ale generalnie rzna na wszystkim a ta ostatnia oplata na pokrycie szkod jakie wyrzadzil wybuch wulkanu.... bez komentarza. oplata 10 funtow za za to ze musze sie sama odprawic i wydrukowac karte pokladowa - to chyba powinno byc za darmo w takim razie skoro nie musza tego robic na lotnisku. Albo ta smieszna i bezpodstawna oplata za placenie karta....ciekawe czemu w innych liniach tyle sie nie placi. easyjet jest o wiele lepszy - 20 kg bagazu kosztuje mniej niz u ryanaira za 15 a poza tym maja wiecej miejsca w kabinie i nie ma limitu wagowego na bagaz podreczny a ceny maja zblizone jak nie tansze