Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim artystyczny ;d

co z nią zrobić ?

Polecane posty

Dostałam od rodziny mojego chłopaka sukienke, w której mam rzekomo iść na wesele które jest za tydzień. Niestety albo i stety nie idziemy na to wesele. (Ślub bierze siostra mojego chłopaka, ale mniejsza o to). I ja mam takie pytanie, co z sukienką ? Mam ją oddać bo była ta sukienka na wesele a ja na nie nie idę, czy zostawić dla siebie ponieważ to prezent, a prezentów się nie oddaje ? Sukienka ładna, jeszcze z metką, nie ubrałam jej ani razu mimo że dostałam ją z 2 miesiące temu, nie chodze w sukienkach i raczej w tym roku więcej wesel nie będzie, więc zapewne jej i tak nie ubiore. Jakie jest wasze zdanie ?

proszę o rade. Jak myślicie ?

Gość tak sądze
ja bym nie oddala, prezent to prezent

Gość parappapa
a ja bym przy rodzinie chłopaka powiedziała, że szkoda że na to wesele nie idziecie bo taka fajna sukienka i nie będziesz miała okazji jej założyć i zapytaj czy może komuś innemu się ona może przydać. zobaczysz ich reakcję :) jak powiedzą, że tak czy inaczej sukienka jest prezentem dla Ciebie to ją zatrzymaj może się jeszcze przyda :)

Gość pseudonim astysty
niestety tak nie powiem przy rodzinie, dlatego że po prostu nie jesteśmy zaproszeni. A może mam po weselu zapytać np jego matke ? Albo może po prostu jego żeby cicho podpytał rodzinke.

Gość liczba pi
dobra, wiem ze off top, ale jak to na wesele siostry nie jestescie zaproszeni?tylko Ciebie nie zaprosiła, czy Twojego chłopaka tez?

Gość pseudonim astysty
nas razem. ona jest pojebana. Chociaż jego matka mówi że ona i tak będzie nas musiała przeprosić i zaprosić jeszcze raz bo to w końcu siostra. Zresztą oni się przejmują 'co powiedzą ludzie' itd. Ja mam to w dupie. Jest tydzień przed weselem i nawet jak mnie teraz zaprosi to i tak nie pójde.