Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhjsghjd

****jak dzis uibrac 3 miesiecznego niemowlaka

Polecane posty

Gość sdhjsghjd

w domu??? zalozylam krotki rekaw i spiochy ale nie wiem czy nie bedzie9 jej za cieplo????

Gość jak ty na kafeterii
pytasz jak dziecko ubrac,to sie nie nadajesz na matke. Powinni ci dziecko odebrac. jak sobie pozniej poradzisz? biedne dziecko:(

Gość sdhjsghjd
zapytac inne bardziej doswiadczone mamy chyba mogę??? dopiero się uczę, to pierwsze dziecko, chyba nie wsytzsko muszę wiedziec??

sama wiesz jak najlepiej widzisz jaka jest pogoda wiec stosownie do pogody ubierz ska my mamy wiedziec jak u ciebie jest

Gość fffffffffffffffff
a skąd mamy wiedzieć ile jest u Ciebie stopni? Ubierz mu 1 warstwe wiecej niz Tobie i bedzie ok. Jak zobaczysz, że się poci rozbierz, jak mu zimno - ubierz.

sama po sobie chyba czujesz czy ci zimno czy ciepło wiec dziecku rozwniez

powiemy ci rozbierz do naga i posłuchasz? albo powiemy zakładaj kożuch i założysz chyba matka najlepiej wie bo widzi czy dziecku jest zimno czy gorąco

ja zawsze ubieram w tyle warstw co siebie, bo w 1 wiecej juz sie poci, takze nie ma reguły... dziecko jest dodatkowo w wozku tam mu nie zawiewa... bierz zawsze na wszelki wypadek kocyck, bluzeczke z dlugim rekawem i spodenki i ubieraj czy rozbieraj w razie potrzeby :)

vi - chodzi o to jak w domu ubrać ;) a do autorki - moja sobie teraz np śpi i ma na sobie body bawełniane z długim rękawem,cieniutkie skarpetki i przykryte ma nózki pieluszka tetrową,ma 4 miesiące.